Soptunneskydd

Soptunneskydd för att organisera och gömma dina soptunnor

Soptunneskydd är en enkel och prisvärd lösning för att ha soptunnorna utanför ditt hus eller företagsbyggnad på ett snyggt och organiserat sätt. Du kan ha olika typer av soptunneskydd – en del är gjorda specifikt för detta ändamål medan andra också kan användas till andra saker. De olika typerna är gjorda för standardtunnorna på 240 l som även går under namnen hjulsoptunna, återvinningstunna eller bara soptunna. Du kan ha soptunneskydd till en eller flera tunnor. Kombinera två eller flera lösningar för att göra plats för alla dina tunnor. Då kan din uppfart, ditt infartsområde, din trädgård med mera se snygg ut trots soptunnorna.

Soptunneskydd i olika material

Vi erbjuder olika sopptunneskyddslösningar i material som underhållsfri WPC (Wood Plastic Composite), naturligt trä och galvaniserat stål. Vi vet att ingen vill ha flera soptunnor bredvid huset, men med ett elegant soptunneskydd kan du få allt att se snyggt och organiserat ut. Soptunneskyddet i WPC har en finish i trä-look och kommer att se robust och elegant ut var du än vill placera det. Lösningen i galvaniserat stål ser ut som en metallbod och kan stängas och låsas. Glöm rost och röta eftersom soptunneskyddet kommer att förbli oförändrat i flera år. En soptunneskyddslösning hjälper dig att göra det bästa av det faktum att vi behöver flera tunnor för att kunna hantera alla våra sopor som ska slängas såväl som de som ska återvinnas. Soptunneskyddet i WPC är förmonterat, lätt att sätta upp och här kan du även glömma röta, rost och dylikt.

Soptunneskydd för att få uppfarten och mer att se snygg ut

Att ha en av våra soptunneskyddslösningar med plats för en eller flera 240 l hjulsoptunnor eller liknande kan hjälpa dig att hålla uppfarten, carporten eller trädgården snygg och ren. Välj ett soptunneskydd som täcker tunnorna helt och hindrar andra från att använda dina tunnor – se bara till att låsa upp skyddet när sophämtarna kommer för att tömma tunnorna. En annan lösning är det öppna soptunneskyddet som bara ger dig en elegant inramning runt tunnorna. Denna lösning ger dig fri tillgång till tunnan hela tiden. Slutligen kan du ha ett träskydd eller ett stålskydd för dina tunnor. Alla våra olika soptunneskyddslösningar ger enkel åtkomst till tunnorna och hjälper dig att hålla trädgården och mer så snygg som möjligt.

Andra sätt att gömma och organisera tunnorna på

Som tidigare nämnt kan några av våra stålskydd och cykelskjul i trä också användas för att organisera dina soptunnor. Cykelskjulen i trä har plats för två tunnor och stålskydden rymmer fler. Om du beställer en av våra moderna och robusta carportar får du rikligt med plats för flera soptunnor som kommer att stå skyddade och placerade nära vägen. På så sätt kan du ta ut soporna och lägga dem i tunnorna när du ändå ska använda bilen. Samtidigt kommer tunnorna att stå nära vägen så att sophämtarna snabbt och enkelt kan komma åt dem.