Vindskydd

Ett vindskydd kan ge dig de mest underbara naturupplevelserna

Fler och fler har upptäckt hur fantastiskt ett vindskydd kan vara – i trädgården, i sommarstugan eller någonstans mitt i en skog. När du beställer ett av våra vackra och robusta träskydd i slitstarkt lärkträ får du den bästa möjliga inramningen för många mysiga timmar utomhus. Om du har tillräckligt med plats i trädgården, sätt upp ditt skydd och skapa en eldstad framför den. Då har du allt du behöver för timmar av skoj utomhus – och inte ens lite regn kan förstöra det roliga. Att ha ett robust och mysigt vindskydd gör att du kan komma bort från vardagens liv och rörelse för att tillbringa lite kvalitetstid tillsammans med vänner och familj. Särskilt barn kommer att älska våra vindskydd som kan bli en mysig håla på dagen och användas för att sova på natten – om de vågar. Ibland är det lätt att föreställa sig troll och monster när man är inne i vindskyddet och tittar ut i en mörk trädgård. Det vackra skyddet av lärkträ blir ännu mer inbjudande om du lägger några mjuka filtar och kuddar på golvet inuti. En eller flera ljusslingor kommer också att göra stor skillnad.

Ditt vindskydd levereras som ett roligt DIY-monteringsset

Du kan beställa ett stadigt och tåligt vindskydd med eller utan takpapp. När du har beställt ditt skydd skickar vi det till dig inom 10-12 arbetsdagar. Du får ditt nya skydd som ett prefabricerat monteringsset där de olika delarna är färdigskurna och redo att monteras. Det betyder att du måste utföra lite arbete – om du inte anlitar någon att göra det åt dig – men det kommer definitivt att vara värt mödan! Du kommer utan tvekan att få mycket beröm för detta underbara vindskydd där du och din familj kommer att tillbringa mycket tid i framtiden. Innan du börjar fylla skyddet med filtar och kuddar måste du förbereda dig för att sätta upp skyddet genom att lägga stenplattor eller gjuta stolpskor för att undvika direktkontakt mellan träet och den fuktiga jorden. Lärkträ är ett starkt och hållbart material, men fuktig jord kommer att förstöra träet mycket tidigare än nödvändigt. Ett annat alternativ är att bygga en uteplats med stenplattor eller liknande och placera vindskyddet ovanpå. På så sätt skyddar du träet och kan njuta av en uteplats runtom eller i alla fall framför vindskyddet. Det är också ett bra sätt att undvika lera framför vindskyddet så att du inte drar in lera i det. Se bara till att du har en eldstad framför vindskyddet eftersom det kommer att göra en enorm skillnad.

Elegant och robust vindskydd i vackert danskt lärkträ

Vindskyddet du kan beställa hos oss är tillverkat av danskt högkvalitativt lärkträ. Lärkträ innehåller ett naturligt skydd, så du behöver i princip inte använda träskydd. Om du inte använder träskydd blir träet gråaktigt med tiden. Vi rekommenderar att du använder transparent träskydd eller olja – då kan du njuta av utseendet av fräscht trä länge. Vissa kanske föredrar den vackra gråa och naturliga färgen som smälter in väl i trädgården och skogsområden. Så det är upp till dig, men som ett minimum bör du behandla skyddet med ett eller två lager av någon miljövänlig fungicid (svampdödande medel) för att undvika röta och svampangrepp.

Ett vindskydd från Modularo® är gjort för mysiga stunder och naturlivet

Modularo® är ett livsstilsvarumärke med fokus på hög kvalitet, hållbarhet och komfort. Du kan välja mellan ett brett utbud av hållbara träprodukter som vindskydd, redskapsbodar, trädgårdspaviljonger och trästugor. De vackra och robusta produkterna kan göra ditt ute- och trädgårdsliv ännu roligare och mysigare. Det populära varumärket ger dig elegant design, funktionalitet och mer utrymme att njuta av livet utomhus.