Om Dancover

Dancover A/S grundades i 2003. Vi är ett produktions- och e-handelsbolag som har specialiserat sig på försäljning av lagertält, lagerhallar, förvaringstält, arbetstält, båttält, partytält, paviljonger, eventtält, presenningar och containrar, kort sagt övertäckningslösningar för de flesta typer av uppgifter och behov.

Vi säljer våra produkter till såväl privatpersoner som professionella och till ett tvärsnitt av alla branscher. Vi har byggt upp stabila kompetenser inom våra områden och hjälper i dag många kunder med varierande behov. Vår branschkännedom och ständigt allt bredare portfölj av kvalitetsprodukter gör oss kvalificerade för att leverera till konkurrenskraftiga priser i hela Europa. På så sätt säljer vi våra produkter i 16 länder i Europa och dessutom genom vårt nätverk av återförsäljare.

Vårt kontor ligger i Hellebäk i Nordsjälland. Dancover A/S har 41 anställda, varav många arbetar med kundkontakt och support för att göra din upplevelse av Dancover till den bästa möjliga.

Bäst service, låga priser, brett sortiment och duktiga medarbetare är faktorer som har gjort oss mycket framgångsrika sedan starten i 2003. För att garantera leveranssäkerhet och tillgänglighet levereras samtliga produkter från vårt eget lager i Nørre Herlev ved Hillerød.