Sidopaneler för Flextents Pro Eventdiskar

Sidopaneler för Flextents Pro Eventdiskar

Sidopaneler för Flextents Pro Eventdiskar

Du vet säkert redan att du kan köpa både öppna och slutna FleXtents snabbtält från Dancovers butik. Du vet att du kan välja ett FleXtents snabbtält med eller utan de vanliga fyra sidoväggarna som täcker ditt tält från taket till marken. Du kanske också vet att du kan köpa eventdiskar till dina FleXtents snabbtält.

… Men visste du att du kan få halva sidopaneler för FleXtents Pro eventdiskarsom täcker området under disken?

Halva sidopaneler för eventdiskar är superpraktiskt. Med sidopanelerna för FleXtents Pro eventdisk kommer du att kunna lagra boxar med produkter och andra saker du behöver på eventen utom synhåll för de personer som besöker din monter på festivalen eller mässan.

Sidopanelerna med halv höjd är tillbehör till FleXtents Pro eventdiskar.

Designa dina FleXtents snabbtält eventbås med eventdiskar på 3 sidor. Täck dem med sidopaneler i en färg som du väljer. Nu kan du och dina kollegor serva de personer som besöker din monter från 3 riktningar – medan du kan lagra produkter och visningsobjekt under eventdiskarna och bakom de tre halvhöga sidopanelerna.

Sidopaneler för Flextents Pro Eventdiskar

Sidopaneler för FleXtents Pro diskar öppnar nya möjligheter. Köp dem i flera färger i Dancovers butik. Titta närmare på sidopanelerna här.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *