Rollups, gatuställ, dekorerade diskar och broschyrställ

Rollups, gatuställ, dekorerade diskar och broschyrställ

Du behöver inte avancerad teknologi för att skapa positiv uppmärksamhet. Låt Dancover trycka en rollup med din grafiska design och logotyp, och du kommer få en flexibel lösning som är lätt att sätta upp och som kommer att uppmärksammas överallt. En annan lösning är ett så kallat gatuställ som också kommer skapa uppmärksamhet på mässor, utställningar eller utanför en butik eller ett café. Du kan placera 2 affischer i gatustället och en enkel magnetremsa gör det lätt att byta budskap varje dag om du behöver ändra öppettider eller priser etc. När ditt företag deltar i mässor och på events, behöver du en disk för att få en naturlig mötesplats. Med en disk med tryck ser du till att alla kan se din logotyp och ditt budskap vid första ögonkastet. Slutligen kan du presentera broschyrer, produktblad eller andra typer av säljmaterial med ett hopfällbart broschyrställ av aluminium med 6 hyllor.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *