CombiTents – få 6 partytält till priset av 1!

CombiTents - få 6 partytält till priset av 1!

Med ett CombiTents® från Dancover kan du anpassa ditt partytält, så att det kommer att passa till just den händelsen du vill arrangera, varje gång du har något att fira i framtiden. Det är en lysande idé, och det gör att det blir mycket enklare att välja rätt partytält nästa gång du vill köpa ett partytält av hög kvalitet. CombiTents är indelade i sektioner. Använd endast det antal sektioner som du behöver för det aktuella tillfället – stort eller litet. När vi säger att du kan få upp till 6 partytält till priset av 1 – så menar vi det!

CombiTents – en briljant lösning som bygger på många års erfarenhet
Dancover har nästan 20 års erfarenhet av partytält för både privata och professionella kunder. Detta har lett till utvecklingen av en mycket effektiv lösning som ger dig möjlighet att anpassa ditt partytält. Ett partytält passar åt alla, eftersom det är möjligt att justera storleken för varje gång du använder partytältet. Normalt sett har du bara ett partytält som kanske antingen är för litet eller för stort. Med ett CombiTents från Dancover blir ditt partytält flexibelt, så att du alltid kommer att ha ett partytält i rätt storlek, oavsett hur många personer som du vill bjuda in.

CombiTents är en ganska enkel men mycket effektiv lösning
Hemligheten bakom Dancovers partytält CombiTents är faktiskt ganska enkel – sektioner. Genom att dela upp partytältet i sektioner, är det möjligt att ha en mycket flexibel lösning som alltid möter dina behov. Det tar ett tag att montera ett stort partytält så ofta väljer man kanske att inte montera partytältet om det bara är ett fåtal gäster. Men med ett CombiTents kan du dock montera endast det antal sektioner du behöver för antalet gäster du bjuder in. Lysande kan vara ett starkt ord, men det har visat sig vara en mycket användbar lösning för många personer.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *