Beklädnad till partytält får ditt tält att se ännu mer inbjudande ut

https://www.dancovershop.com/se/products/lining-dekor.aspx

Vacker vit beklädnad till partytält kan uppgradera ditt vanliga partytält till något mjukt och varmt. Med beklädnad kan du ganska enkelt förvandla tältet till en romantisk drömmiljö för ett bröllop eller annat betydelsefullt tillfälle. Ett högkvalitativt partytält är ofta den perfekta lösningen när du behöver ett tillfälligt rum för en fest och många andra evenemang. Med ett eller flera partytält kan du bjuda in så många gäster som du vill för att fira och ha det trevligt. Om du vill göra något extra – dekorera partytältet med beklädnad för partytält med gardiner.

Gör eventet ännu mer romantiskt med beklädnad till partytält

Om du vill skapa en unik och minnesvärd tillställning till ett bröllop eller liknande, gör en liten extra insats och dekorera partytältet med något ljust och vackert vitt tyg särskilt framtaget för våra tält. Du kommer inte bara att få ett mjukt och vågigt tak inuti tältet – alla metallben på ramen kommer att döljas bakom vackra gardiner, vilket gör rummet exceptionellt romantiskt. Har du dessutom golv, heltäckningsmatta och bekväma klappstolar eller stapelstolar med överdrag och rosetter så är du redo att presentera allt på Instagram, Pinterest och liknande! Evenemanget kommer att bli fantastiskt för gästerna, och efteråt när man tittar på bilderna från dagen kommer miljön med beklädnad och gardiner att vara en betydande del av de härliga minnena.   

Beklädnad till partytält med en mjuk satinlook

Partytältet i vit PVC kan fungera väl för de flesta evenemang, men något nästan magiskt händer när du dekorerar strukturen med vit beklädnad och gardiner för att dölja den gråa metallramen. Beklädnaden och gardinerna i en mjuk satinlook ger en exklusiv touch, och valansen döljer diskret beklädnadens fästpunkter och metallramen på partytältet. Om du behöver tvätta beklädnaden och gardinerna, använd ljummet vatten och mild tvål på ett litet område innan du rengör för att säkerställa att det inte blir missfärgningar. Handtvätt endast vid max. 28°C ljummet vatten!

Tak drapering till ditt FleXtents snabbtält

Om du föredrar något av våra populära FleXtents® snabbtält kan du dekorera tältet med en elegant drapering. För FleXtents® snabbtältsserier PRO och Xtreme kan du ha den eleganta tak draperingen för att dölja ramverket inuti tältets tak. Precis som med partytält kan du få ditt snabbtält att se mjukare och mer elegant ut. Ett bra sätt att få ditt snabbtält att se inbjudande ut är att placera lite belysning ovanför den mjuka tak draperingen, vilket skapar en underbar effekt. Kika på de eleganta tak draperingarna för partytält och gardinerna här: https://www.dancovershop.com/se/products/lining-dekor.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *