Bord och bänk set för flera olika sorters event

Bord och bänk set för flera olika sorters event

Bord och bänk set är det perfekta valet för de flesta event och fester. Även om du kanske associerar det ikoniska bordet + bänkar med det populära eventet Oktoberfest i Tyskland och på många andra platser kan det flexibla bord och bänk setet användas på i princip alla sorters event – alltifrån barnkalas till event på din arbetsplats eller i en sportklubb. Bord och bänk setet kan monteras hur snabbt som helst, tar upp väldigt lite plats när det inte används och är både hållbart och praktiskt då du kan använda det inomhus såväl som utomhus.

Bord och bänk set på FSC-certifierat trä

Dancover erbjuder ett hållbart och elegant bord och bänk set gjort på FSC-certifierat trä – Märket som visar på ansvarsfullt skogsbruk. Trä seten är tillgängliga i olika storlekar och är enkla att förvara när de inte används då de har hopfällbara ben på både bänkarna och bordet. Detta kraftiga och hållbara bord och bänkar skapar en unik känsla under födelsedagar, gatufester, grillkvällar och andra event, då du får sitta ansikte-mot-ansikte med de som du umgås med, och närmare än du normalt skulle sitta med vanliga stolar. Detta är mysigt och kommer att vara en del av eventets känsla. Då du kan använda setet inomhus såväl som utomhus har du varje chans att njuta av detta praktiska bord och bänk set.

Bord och bänk set för många personer och minnesvärda event

Bord och bänk set kan användas för event av alla storlekar – de mindre familjeträffarna med endast ett bord och bänk set upptill event med hundratals personer och många bord och bänk set. Om du behöver klara av att hantera många bord och bänk set kan Dancover erbjuda en hållbar vagn som gör det enkelt att flytta många set på samma gång.

Fällbord och bänkar

Anser du att det hållbara bord och bänk setet är lite för grovt för din typ av event kan vi erbjuda dig andra lösningar med samma fördelar. Våra lättviktiga och eleganta fällbord med bordsskiva i hög-densitets polyeten och en kraftig ram gjord på pulverlackerat stål har samma funktion som våra bord och bänk set – och du kan ha matchande bänkar, så klart. Föredrar du dessa mer lättviktiga typer av bord och bänkar erbjuder vi flera olika Party Paket med exempelvis ett bord och två bänkar till ett rimligt pris. Oavsett vilken typ av bord och bänkar som du föredrar är de alla gjorda för hårda påfrestningar och för roliga stunder – och de är alla flexibla samt enkla att förvara.

Vänligen notera att Dancovershop.com erbjuder ett stort sortiment av party- och eventprylar överlag – och vi välkomnar dig att kontakta våra experter om du har några frågor angående några av våra bord och bänk set eller andra partyprodukter. Vänligen hitta kontaktinformation på dancovershop.com.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *