Carportar och altantak – ljust och elegant skydd

Carportar och altantak – ljust och elegant skydd

De moderna carportarna och altantaken från Dancover är gjorda av starka och underhållsfria material. De eleganta strukturerna kommer snart att bli en integrerad del av din vardag där du inte behöver oroa dig för sakerna på altanen eller bilen, eftersom allt kommer att skyddas mot regn och snö. En annan fördel är att du undviker is på bilens fönster. Strukturen skyddar också mot UV-strålar. Du kan lämna dina utemöbler utomhus hela året tack vare altantaket, och din bil är alltid redo att köras när den står parkerad under en av våra carportar.

Carportar sparar tid på morgonen

Under vintern måste du ofta tillbringa dyrbar tid på morgonen med att skrapa is och snö ifrån bilen om den parkeras under bar himmel. Med en av våra fristående carportar är din bil alltid redo att köras. Du kan enkelt ställa upp den lättviktiga och eleganta carporten nästan var som helst där du behöver ett skydd för din bil och mer. Utformningen och stilen på våra carportar – och altantaket – gör det möjligt att placera de lättviktiga och starka strukturerna bredvid nästan alla typer av hus, moderna och gamla. Carportarna och altantaken är neutrala gällande färgen och smälter perfekt in med sina tunna linjer och lätta konstruktion.

Carportar och altantak i underhållsfria material

Carportarna och altantaken från Dancover är gjorda av robusta, underhållsfria material. De är lätta att montera och ställa upp om du jobbar tillsammans som två personer eller fler. När carporten eller altantaket är klart behöver du inte oroa dig för underhåll – det blir ingen röta, rost eller avskalning – och om du vill rengöra carporten eller altantaket, använd en trädgårdsslang och kanske en mjuk borste.

Använd altantaket och carporten för många ändamål

En carport och ett altantak kan användas för många ändamål under året. Använd de robusta och lätta carportarna och altantaken från Dancover som ett skydd för dina cyklar, trädgårdsmöbler eller olika material. De eleganta skydden kan också vara ett tak över barnens lekplats eller en bubbelpool. Under sommaren kan du använda ditt altantak som tak över loungeplatsen och ha möbler och dylikt skyddade från regn och fallande dagg på kvällen. Resten av året kan du använda altantaket som en carport eller som skydd för dina trädgårdsmöbler, grill och andra saker som kan vara svåra att hitta plats för inomhus. Kort sagt, använd din carport som ett altantak om sommaren och som carport på vintern – eller köp en av varje och ha det bästa av två världar!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *