Carport i trä i stark och hållbar nordisk gran

https://www.dancovershop.com/se/products/carportar-i-trae.aspx

Carportar i trä anses av många vara ordentliga carportar av starka och hållbara material. Vi erbjuder även andra underhållsfria carportar i stål och aluminium, men många föredrar dessa klassiska carportar även om man måste underhålla dem lite då och då. Oavsett vilken typ av carport du föredrar kommer den robusta strukturen att se till att du inte behöver oroa dig för regn, snö, is på bilrutorna på morgonen, UV-strålar på lacken, fallande löv eller fågelavföring. Du parkerar helt enkelt bilen i din träcarport, så ser taket till att bilen är väl skyddad. Du kan placera en av dessa fristående carportar nästan var som helst där du behöver ett skydd för din bil och mer.

Carportar i trä med och utan en integrerad redskapsbod

Vi erbjuder carportar i trä med och utan en integrerad redskapsbod. Redskapsboden är perfekt för att förvara alla dina trädgårdsredskap, maskiner, cyklar och mycket mer. De klassiska och robusta träcarportarna kommer att se bra ut bredvid nästan alla typer av hus samt skyddar din bil med mera. Observera att du kan få en träcarport med takpapp och stolpskor, alternativt välja en carport utan dessa delar. Alla våra träcarportar levereras som ett prefabricerat monteringsset. Vi rekommenderar att ni är minst två för jobbet, men inga specialverktyg krävs. Du följer helt enkelt den detaljerade monteringsanvisningen när du sätter ihop din nya träcarport.

Carportar i naturligt trä kräver lite arbete

Eftersom carporten i trä levereras i naturträ måste du behandla den med ett högkvalitativt träskydd så snart som möjligt efter att du har monterat den. Använd genomskinligt träskydd och behåll den naturliga trälooken, eller välj en färg som du gillar. Vi rekommenderar att du placerar stolparna på stolpskor eller stenplattor så att träet inte kommer i kontakt med den fuktiga jorden, eftersom träet försämras mycket snabbare om det inte skyddas.      

Carportar i trä som en del av den populära serien av Modularo™ produkter

Modularo™ är ett modernt livsstilsvarumärke med fokus på hög kvalitet, hållbarhet och komfort. Varumärket erbjuder ett brett utbud av hållbara träprodukter som bodar, vindskydd, trädgårdspaviljonger, växthus, carportar och trästugor som gör ditt trädgårdsliv ännu bättre och mer njutbart på en permanent basis. Varumärket ger dig elegant design, funktionalitet och utrymme att befinna dig på. Har du frågor om våra träcarportar eller andra produkter för den delen, vänligen kontakta våra experter som kan svara på alla dina frågor. Kika på alla träcarportar med mera här: https://www.dancovershop.com/se/products/carportar-i-trae.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *