FleXtents PRO – en perfekt miljö för alla fester eller event

FleXtents PRO - en perfekt miljö för alla fester eller event

FlexTents PRO från Dancover är helt enkelt den bästa möjliga lösningen, när du behöver ett professionellt tält du kan sätta upp på några minuter – med lite övning. Det är robust, funktionellt och enkelt att lagra och transportera. Slipp hyra ett tält när du är värd för en fest – oavsett om det är ett bröllop, en konfirmation eller årets stora sommarfest. Du behöver bara använda tältet två gånger för att spara pengar jämfört med att hyra.

En enkel och flexibel lösning
Att ha ditt eget FleXtents PRO ger dig den perfekta miljön för en fest eller ett event, när som helst. Det tar bara några minuter att sätta upp ditt eget vackra tält, vilket kommer skapa just den rätta atmosfären för alla sorters fester. Samtidigt kommer tältet ge dig och dina gäster skugga och skydd.

Sommarfest
Nu är det dags att planera för din nästa fest. FleXtents PRO är lätta att lagra och transportera om festen eller eventen inte sker hemma. Tänk på hur många fördelar det kommer att ge dig om du hade ditt eget FlexTents PRO redo att användas när som helst. Detta märke har funnits på marknaden i över 10 år och är ledande på de europeiska marknaderna. På dancovershop.com kan du se det stora utbudet av partytält i många storlekar, färger och former. Dessutom kan du alltid få professionell hjälp från kvalificerade medarbetare i vår kundtjänst.

Professionell kvalitet
Hos Dancover hittar du mycket mer än partytält i professionell kvalitet. Du hittar också allt du behöver för festen eller eventen – bord, stolar, belysning, dukar och mycket mer som kommer att göra din speciella dag ännu mer speciell. FleXtents PRO kommer dessutom att hålla i många år på grund av den robusta aluminiumramen, de stora fotplattorna och den solida förankringen. Duken är gjord av stark polyester av hög kvalitet med kraftig PVC-baksida som är vattentät, UV-resistent och tvättbar.

dancovershop.com kan du se det stora utbudet av partytält, festtält och paviljonger i många storlekar, färger och former. Ha en underbar fest!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *