CozyLifeStyle – nu i elegant grått

CozyLifeStyle - nu i elegant grått

Det lätta och underhållsfria trädgårdsmöbelsetet från Dancover finns nu också i en elegant grå färg. Bordet och de sex stolarna är gjorda av träimitation och pulverlackerad aluminium, vilket gör dem extremt hållbara. Setet består av ett bord med måtten 164x90x76 cm och med en dold förlängning på 52 cm. De sex stolarna har armstöd och är stapelbara.

Miljön för din sommar
Dancover är en av de största e-butikerna i Europa som erbjuder paviljonger, snabbtält, partytält, möbler och många andra produkter för trädgården, evenemang, lagring och mycket mer. CosyLifeStyle är ett nytt varumärke från Dancover och trädgårdsmöbelsetet finns i färgerna svart och grått. Trädgårdsmöblerna är underhållsfria, och du behöver inte gör något för att hålla dem fina och redo för användning säsong efter säsong. Glöm gammaldags trädgårdsmöbler av trä och njut av den nya stilen som ger dig tid att njuta av din trädgård och sitta ner.

Plats för gäster
Det robusta och stabila bordet från CosyLifeStyle av Dancover är mycket lätt, lätt att flytta och har en inbyggd förlängning, så att du kan göra bordet större på nolltid när du förväntar dig gäster till lunch eller middag. Letar du efter extra stolar, trädgårdsbelysning eller en paviljong för sommarfesterna, ta en titt på dancovershop.com, där du kan beställa nya CozyLifeStyle trädgårdsmöbelset i grått och många andra produkter, som kommer att göra att din trädgård blir snygg och bekväm.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *