Garagetält – den flexibla lösningen

Garagetält – den flexibla lösningen

Om du måste parkera under ett träd eller utomhus blir bilen ofta dammig och smutsig av väder, fåglar, katter eller barn. Med ett garagetält från Dancover kan du ta hand om din bil på ett enkelt och billigt sätt. Om du inte vill spendera pengar på en carport eller ett garage är garagetält helt enkelt svaret. Så om du vill ta väl hand om din bil varje dag eller om du inte ska köra din bil på ett tag kan du parkera den i ett bärbart garage och din bil kommer att vara säker från smuts, regn etc.

Garagetält ger skydd mot det mesta
Dancover är en av Europas ledande leverantörer av tält för nästan alla händelser. Garagetältet kommer ge skydd för alla fordon både privat och professionellt. Du kanske inte behöver ett tält för din bil, men vad sägs om din båt, husvagn, släpvagn, trädgårdstraktor, motorcykel eller din nya Jet Ski? Dessutom kan du få lagringstält för allt du behöver lagra under en kortare eller längre period, eller du kanske behöver ett partytält för en fest för att få en festlig dag skyddad från sol och regn. Se det breda utbudet av möjligheter på Dancovershop.com.

Garagetält – kvalitet och säkerhet
Garagetält från Dancover är tillverkade av UV-resistent och flamskyddad PVC- eller PE-presenning och är vattentäta. Välj mellan strålande vit, diskret grå och naturlig skogsgrön för att smälta in perfekt med din utomhusmiljö. Nergrävda sidoväggar och ytterligare golvtillbehör säkerställer ett fullgott skydd från vatten oavsett villkor. Stålramarna som är av industriell kvalitet är utformade för att ge en snabb och enkel montering och samtidigt erbjuda ett tåligt och slitstarkt alternativ till en permanent struktur.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *