En carport från Dancover skyddar din bil varje dag

En carport från Dancover skyddar din bil varje dag

Med en carport av hög kvalitet från Dancover kommer din bil vara redo att köra varje morgon utan att du behöver ta bort snö, is eller nedfallna löv. Taket har TwinWall-polykarbonatpaneler som ger både skugga och skyddar bilens lack från skadliga UV-strålar. Den enkla och eleganta designen på denna carport kommer att matcha de flesta hus i färg, form och storlek och skapa en vacker och skyddande parkeringsplats för din bil.

Carport av hög kvalitet till ett bra pris
Denna carport är enkel att montera om man är två om uppgiften. Ramarna är gjorda av rosttålig pulverlackerad aluminium och galvaniserat stål. Carporten är både hållbar och underhållsfri och kommer inte gulna eftersom den är 100 % UV-skyddad. Takpanelerna har en ljustransmission på 90 %. Med denna carport kommer du att ha en snygg och tålig carport som skyddar din bil under många år. Den är helt underhållsfri och lätt att rengöra med bara vatten. Två regnrännor för regnvatten i sidled så att du alltid kan komma åt din bil.

Carport med olika ändamål
Som namnet antyder så kommer en carport i första hand användas för att parkera bilen, men en carport kan lätt användas för många andra ändamål. En carport med denna design kan lätt bli tak över en badtunna eller användas som en paviljong under en period. Om den används på detta sätt så är det möjligt att du kan sitta skyddad från sommarregn – eller så kan du placera dina trädgårdsmöbler under carporten så att du slipper ta in dynorna varje dag. Carporten kan också fungera som plats för ett utomhuskök, eller som en plats för grillmästaren när vädret inte samarbetar. Läs mer om carportar på dancovershop.com.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *