Dancover och världens största löparfest!

Dancover och världens största löparfest!

Dancover  var en av de stolta deltagarna i årets DHL-stafett – världens största löparfest. Mer än 200 000 personer sprang i år i evenemang över hela Danmark. I Köpenhamn var Dancover  närvarande och hade väldigt roligt!

Partytält och paviljonger i överflöd

Det var en fantastisk syn när vi anlände till evenemanget! En hel by gjord av partytält och paviljonger, och tusentals glada människor som deltar i DHL:s fantastiska löparfest som äger rum varje år i större städer över hela Danmark. I år så sprang löparna tillsammans 1 030 000 kilometer – motsvarande 25 varv runt jorden. Varje lag bestod av 5 löpare som springer 5 km vardera.

Dancover festade i ett FleXtent snabbtält

För Dancover  var DHL-evenemanget en fantastisk möjlighet att arrangera en fest inom företaget. Varje dag så jobbar nästan 70 personer hårt för att ge de bästa möjliga lösningarna för våra många kunder runt om i Europa, men förrförra veckan var vi med på festen i Fælledparken i Köpenhamn och monterade vårt vackra FleXtents snabbtält och gjorde oss redo för en intensiv tävling mellan 3 olika avdelning inom Dancover. Glöm bort att behöva vara en god kollega – detta var på allvar! Alla ville vinna – ingen ville utsättas för att komma till jobbet på måndag och behöva lyssna på när de andra lagen var skadeglada och skröt.

Dancover  och DHL-loppet

Förutom liten sund konkurrens, så var det en fantastisk dag. Det är en mycket speciell känsla på DHL-loppet – alla är glada och på gott humör. Varje deltagare eller supporter vill ha roligt, och alla hejar på löparna. Det är ett perfekt tillfälle för DHL att visa att de kan ordna ett evenemang av denna storlek, och det är ett perfekt tillfälle för varje deltagande företag att ha en utekväll och kanske lära känna varandra lite bättre.

Partytält och paviljonger är perfekta för events

Professionellt sett var lagen och supportrarna från Dancover  fascinerade av att se hur Fælledparken i Köpenhamn transformerades till en by av partytält och paviljonger. Som en av de största leverantörerna i Europa av partytält och paviljonger var det kul att se storleken och funktionaliteten på de många partytälten. De flesta av partytälten var hyrestält, men Dancover  säljer tält till både privatpersoner och uthyrningsföretag, och många fler. För Dancover  var det bara en konfirmation på hur briljant ett partytält  eller en paviljong är när det gäller tillfälligt skydd – mot både regn och sol. Nästa gång du behöver ett partytält eller ett snabbtält ta en titt på Dancovershop.com  – och kontakta Dancover  Xperts om du har några frågor…

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *