Skördefester – den perfekta platsen för FleXtents snabbtält

Skördefester - den perfekta platsen för FleXtents snabbtält

Under hösten njuter vi av överflödet av frukt och grönsaker som har vuxit hela sommaren och slutligen är redo att skördas, ätas eller bearbetas. Nu kan vi äntligen njuta av dessa råvaror och insupa alla dess vitaminer och rika smaker. Ska du delta på en av många skördefester eller marknader kanske du ska överväga ett FleXtents snabbtält till ditt marknadsbord? Ett innovativt och hållbart FleXtents snabbtält kommer att vara både ett elegant och praktiskt skydd.

FleXtents snabbtält till för skördemässor och höstmarknader

Under många år har skördefester och höstmarknader samt mässor varit något av en tradition. Där kan du som professionell odlare eller jordbrukare delta och träffa dina kunder. Där kan du även sälja dina produkter som exempelvis färsk frukt, grönsaker eller bearbetade livsmedel som sylt, chutneys, honung m.m. Genom att ha ett FleXtents snabbtält kan du enkelt lagra, transportera och slå upp ditt snabbtält för användning på t.ex. en eller kanske flera marknader. Med FleXtents snabbtält, kan du välja från ett stort utbud av storlekar, färger och mönster så att du kan få exakt det snabbtält du vill ha. Dancover erbjuder en lättare version av det populära snabbtältet för dem som exempelvis bara deltar en eller några gånger om året – alternativt en mer professionell typ av snabbtält till dem som behöver ett snabbtält för mer frekvent användning. Du kan naturligtvis använda snabbtältet både vid mässor, marknader, och hemma vid vägkanten eller på gården, helt enkelt på det ställe som bäst passar dig och dina kunder.

Dancover erbjuder över 1200 varianter av Dancovers snabbtält

FleXtents snabbtält från Dancover finns i fler än 1230 olika varianter. Detta innebär att du kan få exakt det snabbtält du vill ha. FleXtents snabbtält är perfekt för skördefester – och alla andra sorters evenemang där du vill ha ett innovativt och hållbart skydd. Vill du få full uppmärksamhet vid en uppkommande skördefest eller något annat evenemang, så kanske du bör överväga att skaffa ett snabbtält med fullt digitaltryck? Då kommer dina kunder garanterat att se din logotyp, ditt budskap eller ditt vackra konstverk tryckt på snabbtältet.

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *