Mat-set Miami för en stilfull middag

Mat-set Miami för en stilfull middag

Föreställ dig alla mysiga middagar du kan ha på uteplatsen med detta eleganta och hållbara mat-ser. Dancover erbjuder detta moderna och eleganta mat-set till ett mycket attraktivt pris, så det finns ingen anledning att leta längre! Dina vänner och familj kommer att älska att sitta runt detta mat-set och njuta av det trevliga sällskapet. Välj det eleganta mat-setet med 6 eller 8 stolar av HDPE virkning och ett utdragbart matbord av slitstarkt trä och aluminium. Vi erbjuder dig möjlighet att köpa extra stolar och bord om det behövs så att du kan få plats för alla gäster som du vill ha.

Mat-set i högkvalitativa underhållsfria material

Miami mat-setet från CosyLifeStyle är gjort av högkvalitativa material i en cool och modern design. De slitstarka materialen som HDPE virkning, polywood och pulverlackerat aluminium kan stå ute hela året runt. Det utdragbara matbordet är tillverkat av hållbar och väderbeständig polyved och har en pulverlackerad aluminiumstomme. Du kan gömma de två förlängningarna smidigt under bordsskivan när bordet inte är förlängt. Stolarna har ett virke med en stomme gjord på stark, lätt aluminium. Stolen kommer med en svart sittkudde för extra komfort.

Mat-set Miami för bekväma dagar och kvällar på uteplatsen

Tänk dig en trevlig varm kväll på uteplatsen – solen är på väg ner, vänner och familj är samlade, grillen är på och du är redo att be dina gäster att sitta vid det eleganta matbordet för att äta och njuta av det goda sällskapet. Med detta robusta, slitstarka och bekväma Miami mat-set från CosyLifeStyle kan du se fram emot en perfekt kväll. Tack vare det robusta och väderbeständiga materialet behöver du inte oroa dig för underhåll. Lämna bara mat-setet ute på uteplatsen. Du kan självklart täcka mat-setet när den inte används för att undvika rengöring. Känner du för att rengöra ditt Miami mat-set gör du det med enbart lite varmt vatten och ett milt rengöringsmedel.

Mat-set Miami till ett speciellt pris!

Just nu kan du köpa mat-setet med ett utdragbart bord och sex eller åtta stolar med armstöd och mjuka kuddar för stor komfort – allt till det lägsta priset någonsin! Köp nu och njut av dina middagar i fantastisk stil under resten av sommaren! Observera att vi erbjuder ett stort sortiment av eleganta parasoller och andra tillbehör på Dancovershop.com så att du kan slutföra detta eleganta Miami mat-set.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *