Redskapsbodar i starka underhållsfria stålplattor

Redskapsbodar i starka underhållsfria stålplattor

Redskapsbodar från Dancover är gjorda av starka, lättviktiga stålplattor. De rymliga bodarna ger perfekt skydd för dina trädgårdsredskap och mycket mer året runt. Just nu är det den perfekta tiden att välja att bygga upp din nya redskapsbod. Att ha en redskapsbod ger dig alla möjligheter att lägga alla dina trädgårdsredskap och maskiner på samma plats för att du ska kunna hitta allt du behöver på nolltid. Med en välorganiserad redskapsbod är det så mycket lättare att hålla trädgården vacker och välskött. Med en redskapsbod i rätt storlek har du plats för alla dina verktyg, gräsklipparen och alla andra delar som du behöver för trädgårdsarbeten.

Redskapsbodar med 10 års anti-korrosionsgaranti

Redskapsbodar eller verktygsbodar i metall är en högkvalitativ produkt som du kan njuta av i många år utan att behöva oroa dig för underhåll. Dancover säljer de välkända varumärkena ProShed och Yardmaster. Dessa högkvalitativa redskapsbodar bör placeras på en fast och stadig bas såsom betong, stenplattor, trä eller liknande. Om du placerar redskapsboden direkt på gräset så bör du placera en presenning först som ett membran och därefter ett golv inuti boden. Det ger bättre isolering och minimerar kondens. Du har möjlighet att köpa krokar och hyllor till din redskapsbod så att du kan organisera dina trädgårdsredskap och annan utrustning.

Redskapsbodar i många storlekar och färger

Redskapsbodar kan användas för många andra ändamål än trädgårdsredskap. Med en redskapsbod i rätt storlek kan du förvara olika material, din cykel och dina verktyg för att underhålla dem eller kanske du har andra saker för din hobby eller sport som du behöver utrymme för utanför huset. Redskapsbodar eller verktygsbodar från Dancover finns i många färger och storlekar. Vi erbjuder ett stort urval av mindre redskapsbodar       som är perfekta för de flesta trädgårdar. Dessutom erbjuder vi stora metall-garage och bodar med plats för en eller flera bilar, maskiner och material. Har du frågor om våra redskapsbodar, var vänlig kontakta våra experter via e-post, Skype eller chatt.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *