Rundbågehall för proffsen

Rundbågehall för proffsen

Rundbågehallar från Dancover är populära i hela Europa. De mångsidiga och enkelt igenkännliga hallarna kan ses inom många olika branscher och särskilt inom industrin och jordbruket. Rundbågehallarna är väldigt resistenta mot vind, regn och snö tack vare bågformen. Hallarna lagrar de flesta saker såsom fordon, material, boskap, foder – och de fungerar också perfekt som en skyddad arbetsplats på en byggarbetsplats med mera. Våra rundbågehallar är helt enkelt de perfekta lagringslösningarna för de flesta ändamålen.

Rundbågehallar ger utrymme för i princip vad som helst

 Rundbågehallar kan användas som ett lagertält för praktiskt taget vad som helst. När du behöver ett stabilt och flexibelt förråd under en kort eller längre tid kommer en rundbågehall att vara perfekt. Du har enkel åtkomst tack vare de stora entrédörrarna som gör det enkelt att arbeta i och runt hallen. Du kan till och med använda en rundbågehall som ett showroom om du exempelvis säljer maskiner till jordbruk, större fordon eller material.

Rundbågehallar är stabila, hållbara och mångsidiga

Rundbågehallar är gjorda av starka galvaniserade ställningar som är lätta att montera utan att använda specialverktyg. Ställningen är extremt stabil på grund av det korta avståndet mellan bågarna. Överdraget är tillverkat av robust 600 g/m2 PVC som är både 100 % vattentätt och UV-resistent. Du kan också välja ett brandsäkert överdrag för extra säkerhet. Tillsammans ger det dig en stark, stabil och hållbar struktur som oftast är ett självklart och ett ekonomiskt alternativ till en permanent struktur. Samtidigt är du fri att flytta din rundbågehall om du vill eller måste. Med en av dessa mångsidiga rundbågehallar får du en optimal lagringslösning utan att behöva fästa dig vid något under en längre period. Som du kan se finns det många bra skäl att välja en rundbågehall. Våra unika hallar för att lagra mer eller mindre allt är bland de mest populära lagringslösningarna inom branschen jordbruk, skogsbruk, industri, byggande och transport. Har du frågor om rundbågehallar eller några av de många andra lagringslösningarna på Dancovershop.com? Vänligen kontakta en av våra experter via telefon, mail eller chatt.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *