Lagertält PRO med en stark ställning och hållbart PE överdrag

https://www.dancovershop.com/se/products/lagertlt.aspx

Lagertält PRO är ett prisvärt alternativ till några av de dyrare lagertälten på marknaden med PVC-överdrag och mer. Dancover erbjuder dig de nya lagertälten PE i storlekar från endast 24 m2 upp till 50 m2. Överdraget är ett starkt och hållbart 300 g/m² PE-överdrag i en 3-lagers konstruktion belagd på båda sidor. Överdraget har en inbyggd ripstoppeffekt, vilket förhindrar att en eventuell reva kan utvecklas ytterligare. Överdraget är UV-beständigt för en längre livslängd och gott skydd för lagrade varor. Den robusta ställningen är gjord av 50 mm galvaniserade stålrör, behandlade för att förhindra korrosion. Stavspikar ingår så att du kan fästa bottenramen till marken för att säkra skydd mot en stark vind. Vi rekommenderar att du också beställer ett säkerhetspaket med stormlinor så att strukturen säkras ännu mer – bara för att vara på den säkra sidan.

Lagertält PRO för skydd av alla typer av saker

De nya lagertälten PE är en del av vår nya serie starka och flexibla lagertält med överdrag i PE. De prisvärda lagertälten riktar sig till proffs och andra med behov av prisvärd, flexibel och säker lagring. Den nya serien är ett utmärkt alternativ till våra befintliga lagertält och de mindre storlekarna kompletterar vårt stora urval för att täcka mer eller mindre allt inom professionell lagring. Använd de hållbara lagertälten PE för att lagra allt från fordon och båtar till material, produkter och foder – och kanske som en mellanliggande arbetsplats i anslutning till konstruktion och mer. De två stora presenningsportarna ger enkel åtkomst och gör det enkelt att hålla en översikt över de lagrade varorna.

Lagertält som en del av det enorma Dancover-utbudet

De nya lagertälten PE är en del av vårt stora urval av professionella lagringslösningar – ett av de största utbuden på marknaden! Vi erbjuder allt från garagetält, presenningar och förrådstält samt lagertält till stora lagringsbyggnader och mer. Besök Dancovershop.com för att se de nya och prisvärda PE lagertälten och alla andra högkvalitativa lagringslösningarna till mycket konkurrenskraftiga priser. Har du frågor om någon av våra många lagringslösningar, ring oss eller skicka ett e-postmeddelande. Våra experter kan hjälpa dig att hitta den perfekta lagringslösningen.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *