Lagertält för flexibla och prisvärda förvaringslösningar

Lagertält för flexibla och prisvärda förvaringslösningar

Som ledande leverantör av lagertält i Europa är vi stolta över att kunna erbjuda dig det största urvalet av flexibla förrådstält och lagertält på marknaden. Högkvalitativa förrådstält är idealiska för många ändamål – inklusive en skyddad plats att arbeta i samband med t.ex. en byggarbetsplats. När du väljer ett av de större tälten kommer du att ha plats för material och samtidigt ha utrymme för att jobba bort från solen och skyddad från regnet. Våra lagertält har en stark stålställning täckt av ett hållbart PE eller PVC-överdrag som är både robust, vattentätt, UV-resistent och har en inbyggd rip-stoppfunktion som begränsar de flesta skador. Vi erbjuder även en rad förrådstält och lagertält med brandsäkra överdrag.

Lagertält i alla storlekar

Välj mellan lagertält för alla ändamål, oavsett om du är en professionell eller privat kund. Vi erbjuder lagertält med slitstarka ställningar och hållbara överdrag i alla storlekar – från några m² till över 200 m². Behöver du extra utrymme för lagring av varor och material, för att skydda din bil, båt, släpvagn, trädgårdsmaskin eller något annat? På Dancovershop.com hittar du ett överflöd av bra erbjudanden på lagertält.

Lagertält för hösten och vintern

Nu är det dags att välja lagringslösningen för hösten och vintern så att du kan lagra dina saker i ett ordentligt tält eller skydd. Vi erbjuder ett brett utbud av lagringslösningar – från den tillfälliga lagringslösningen i samband med att du flyttar hus eller reparerar någonting till professionella lagringslösningar som är byggda för att hålla. Våra rundbågehallar är ett utmärkt exempel på hur man använder ett temporärt lagertält för arbete – det populära tältet ses inom industrin och inom jordbruket och kan användas för många saker – garage, arbete, lagring av material, boskap och mer.

Lagertält och ett brett utbud av tillbehör

Förrådstält och lagertält är en viktig del av det stora sortimentet på Dancover, men samtidigt erbjuder vi en mängd utrustning såsom golv, presenningar, säkerhetspaket, LED-belysning, värmare och mycket mer. Besök dancovershop.com för att se det stora sortimentet av förrådstält, lagertält och mycket mer.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *