Professionella COVID-19 lösningar från Dancover

https://www.dancovershop.com/se/covid-19-losningar.aspx

Vi erbjuder en serie professionella COVID-19 lösningar som hjälper dig att hantera de olika försiktighetsåtgärderna som vi fortfarande måste uppnå. Vi är alla trötta på begränsningarna, men socialt avstånd är fortfarande en av de försiktighetsåtgärderna som vi helt enkelt måste leva med. Oavsett om du kallar det socialt avstånd eller säkert avstånd har vi några lösningar som hjälper dig att hantera logistiken gällande säkert avstånd. När du behöver skapa ett säkert avstånd vid skolor, institutioner, arbetsplatser, butiker, restauranger och kaféer måste du skapa extra utrymme för att sprida ut elever, anställda, kunder, gäster och mer. Hos Dancover erbjuder vi ett brett utbud av professionella, flexibla och prisvärda COVID-19 lösningar som hjälper dig att hantera distansutmaningen. Vi erbjuder rymliga och robusta partytält, FleXtents® snabbtält, fällbord och stolar, golv och värmare. För att göra allt nytt utrymme säkert erbjuder vi säkerhetspaket och annan säkerhetsutrustning.

COVID-19 lösningar i skolor, lekskolor och andra institutioner

I skolor, lekskolor och andra institutioner är en av de största utmaningarna att hitta tillräckligt med utrymme. När du måste hålla ett säkert avstånd måste barnen och eleverna vara längre ifrån varandra än vanligt. Då tar det snabbt slut på utrymme inom den normala miljön. Med ett eller flera av våra partytält eller snabbtält kan du skapa mer utrymme på nolltid och till ett överkomligt pris. Genom att sätta upp tält och snabbtält utanför skolorna och mer skapar du extra utrymme för alla att ska kunna hålla ett säkert avstånd. När pandemin väl är under kontroll kan du sedan använda partytälten till fester och andra evenemang!

Besökartält till vårdhem och mer

Boende på vårdhem kan vara en av de grupperna av människor i vårt samhälle som har drabbats mest under COVID-19 pandemin. De är isolerade ännu mer än resten av oss eftersom de är mer utsatta än de flesta. Ett effektivt och innovativt sätt att hjälpa boende på vårdhem och deras nära och kära är att använda våra besökartält. Tälten är enkla att slå upp och en transparent vägg inuti tältet gör det möjligt för boende och deras familjer att träffas utan risk för smitta. Du kan också beställa golv, flexibla hopfällbara möbler och värmare för att göra rummet trevligt och funktionellt. Alla produkterna är lätta att tvätta och desinficera efter varje besök. Kika på alla de olika COVID-19 lösningarna här: https://www.dancovershop.com/se/covid-19-losningar.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *