Julmarknad i ett elegant marknadstält

Julmarknad i ett elegant marknadstält

En julmarknad är en mysig tradition där du kan få allt från snacks och drycker till hantverk och julklappar åt dina nära och kära. Med ett FleXtents® snabbtält och ett partytält är du redo att skapa ett inbjudande stånd där du kan presentera dina varor på ett elegant och inbjudande sätt. Dancover erbjuder ett stort utbud av snabbtält och partytält som blir perfekta för alla julmarknader. Snabbtält är lätta att transportera och kan monteras på några minuter. Tälten kan vara en bättre lösning om du behöver ditt stånd under en längre period. Du kan få ditt tält i många olika färger och mönster. Få ditt tält med stora fönster eller utan beroende på dina krav på ett fint stånd. Du kan också få olika färger – den traditionella vita eller kanske ett rött för säsongen.

 Julmarknader behöver den rätta julbelysningen

En julmarknad kommer inte att vara en riktig marknad utan rätt belysning. Vi erbjuder ett brett utbud av belysning för inomhus- och utomhusbruk. På Dancovershop.com kan du få ljusslingor, ljusslangar och julljus. Den vackra belysningen kan användas för att dekorera ditt stånd och för att lysa upp snabbtältet. Vi erbjuder olika typer av belysning – de traditionella lamporna som anslutas till strömförsörjningen – och en serie ljusslingor och dylikt som går på batterier. Vi erbjuder även olika belysnings produkter som är laddningsbara, så du behöver inte oroa dig för sladdar.

 Julmarknader kommer att bli trevligt och mysigt med några värmare

En julmarknad arrangeras under vintern, och många platser kommer att bli kalla under denna årstid. Dancover har flera effektiva värmare gjorda speciellt för snabbtält och partytält. Med en eller flera värmare i ditt stånd kan du skapa ett inbjudande utrymme för alla dina gäster och kunder. Om du har ett mindre marknadstält kan du vara ensam inne i tältet och då är det viktigt att du inte blir kall medan du är på marknaden. Andra kan ha ett större marknadstält med gäster inuti för att äta eller dricka. Vi råder dig då att ha mer än en värmare – samt bord och stolar som vi kan förse er med. Vi erbjuder även fleecefiltar och faux pälsplädar för komfort på din julmarknad.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *