Dancovershop.com expanderar ytterligare och blir global…

Dancovershop.com expanderar ytterligare och blir global...

Dancover är stolta att meddela att vi blir globala! Vi vill tacka våra tusentals nöjda och lojala kunder från hela Europa men även de som befinner sig utanför Europa, för vår fortsätta tillväxt. Under flera år har vi sålt ett stort sortiment av fest- och förvaringslösningar till kunder i över 35 europeiska länder. Nu höjer vi ribban och erbjuder våra 3500+ högkvalitativa produkter till nya kunder utanför Europa – med andra ord: Dancover blir global!

Dancover skickar högkvalitativa varor över hela världen

Dancover har många års erfarenhet av att skicka varor till tusentals destinationer över hela Europa – och nu kommer vi att expandera vår verksamhet till andra utländska marknader. Vi arbetar med stora logistikföretag som kommer att leverera våra produkter över hela världen. Ta en titt på Dancovershop.com och upptäck det stora antalet högkvalitativa produkter som vi erbjuder både till privatkunder som yrkesverksamma. Du kommer att finna innovativa och högkvalitativa produkter för fester, evenemang och förvaring – både för privatkunder och för professionella inom handel som t.ex. jordbruk, industri, hotell och restaurang, konstruktion, bistånd och nödsituationer.

Högkvalitativa produkter för effektiva och hållbara lösningar

Dancover erbjuder högkvalitativa produkter inom ett brett spektrum av kategorier som fest, evenemang, trädgård, camping och förvaring. Vi erbjuder ett stort sortiment av klassiska partytält för alla typer av fester och evenemang. Vårt extremt populära snabbtält, FleXtents, kommer i över 1230 olika kombinationer. Du kan exempelvis finna våra innovativa och flexibla FleXtents i allt från privata trädgårdar till offentliga evenemang, mässor, marknader och används även av bistånds- och räddningsorganisationer. För våra förvaringskategorier erbjuder vi ett stort sortiment av tält och vindskydd för förvaring av allt från trädgårdsmaskiner och cyklar till bilar, båtar, husvagnar, maskiner och varor. Vi erbjuder också en brett sortiment av robusta och hållbara presenningar för många olika ändamål. Slutligen erbjuder vi även festtillbehör, belysning och mycket mer. Besök dancovershop.com och se varför vår pay-off är rätt på märket: Dancover – vi täcker allt, stort som smått!

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *