Smarta propagatorer säkerställer perfekta odlingsupplevelser

https://www.dancovershop.com/se/products/smarta-vaexthus.aspx

Våra smarta propagatorer tar stadsodling till nästa nivå. Vi har lagt till olika funktioner så att du kan odla växter mer eller mindre hela året runt om du vill. De högkvalitativa propagatorerna kan placeras på altanen eller balkongen och du kan styra dem med hjälp av en app. Det gör att du kan hantera tillväxten hela tiden utan att ens vara där. Genom att använda en propagator eller ett kompakt växthus kan du vara säker på att plantorna får tillräckligt med vatten och att temperaturen hela tiden är rätt. Om det är för varmt inne i propagatorn öppnas locket – och om det blir för kallt kan du tända odlingslampan eller värmen med din mobiltelefon. De inbyggda funktionerna som ett bevattningssystem, växtbelysning och uppvärmning kan hjälpa dig att få fräscha gröna växter året runt. Vissa av propagatorerna vi erbjuder har en automatisk fönsteröppnare: när temperaturen blir för hög inne i propagatorn öppnas locket automatiskt.  

Sprout propagatorer med smarta inbyggda funktioner

De olika Sprout propagatorerna är alla kompakta, effektiva och du kan placera dem nästan var som helst. Ställ en på altanen, balkongen, på gården eller någon annanstans. Du kan välja mellan 4 modeller – alla utrustade med flexibla hyllor och bas. Den största propagatorn har plats för upp till 24 standard fröbrickor. Använd det effektiva växthuset i trädgården eller på ditt café eller restaurang. Erbjud dina gäster färskvaror odlade där på plats. Detta kommer inte bara att vara läckert, utan också en fantastisk historia och inspiration. De innovativa funktionerna som bevattningssystemet, den automatiska locköppnaren, värmekablarna i näthyllorna och LED-odlingsbelysningen gör dessa kompakta propagatorer unika. Som vi brukar säga: Det tar stadsodling till en helt ny nivå!

Färsk mat hela året om med ett smart odlingstorn

En annan intelligent propagator är Aerospring hydroponik odlingstorn för bruk året om – eller som vissa kallar det: det vertikala odlingssystemet. Denna eleganta propagator är designad för inomhusområden i ditt hem, på skolor och kontor. Det inbyggda lågtrycks aeroponiska systemet pumpar vattnet från 75l-behållaren i basen och upp genom det vertikala tornet. Vattnet regnar sedan försiktigt ner över växternas rötter och levererar vatten, näring och syre. Med denna toppmoderna vertikala propagator kan du få färska växter året runt – inomhus och utomhus under säsongen. Propagatorn kan producera upp till 27 plantor i det kompakta tornet som bara uppmäter 85 cm i bredd så att du kan placera den nästan var som helst. Växtskyddet i mjukt tyg ger dig upp till 30 % mer tillväxt när det är stängt. Dessutom ser den smala och eleganta sexkantiga designen och de sex professionella 23W odlingslamporna till så att plantorna får tillräckligt med ljus hela tiden.  

En enkel app hjälper dig att optimera skörden! 

Med en smart propagator – i form av ett miniväxthus eller ett odlingstorn – kan du njuta av färskvaror som sallad, groddar och mer under hela året. Ha “odlingsmaskinen” därhemma, på kontoret eller på ett café eller restaurang. Har du en eller flera av dessa smarta propagatorer har du tillgång till färskvaror mer eller mindre hela tiden. Tack vare den inbyggda tekniken som ett bevattningssystem och odlingslampor kommer du att få det perfekta resultatet varje gång. Lägg vantarna på ett odlingstorn redan nu!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *