Övervintringsväxthus för säker förvaring under vintern

https://www.dancovershop.com/dk/products/overvintrings-drivhuse.aspx

Övervintringsväxthus är ett mycket prisvärt och enkelt sätt att skydda dina krukväxter och mer genom vintern. Bor du i ett område där frost är vanligt under vintern rekommenderar vi att du köper ett eller flera av våra populära övervintringsväxthus. På senhösten, när det blir kallare ute, kommer det att vara en bra idé att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dina krukväxter utomhus. Beroende på vilken typ av krukväxter du har – och hur kallt du förväntar dig att det ska vara – kommer ett övervintringsväxthus att göra en värld av skillnad. Du kan flytta några av växterna in i huset under vintern, men mycket ofta kan växterna drabbas på grund av förändring av plats och brist på ljus. Genom att placera dina växter i ett övervintringsväxthus eller ett portabelt växthus från Dancover kommer du att hålla dina växter lyckliga och säkra under den kalla tiden på året. Växthuset är perfekt för växter som växer i krukor, kar och mer.

Håll dina krukväxter säkra

Utmaningen med krukväxter utomhus på vintern är bland annat kombinationen av regn och frost. Om marken eller humusjorden i krukan blir för våt fryser vattnet och expanderar om temperaturen sjunker under noll. Du riskerar då en trasig kruka och skadade rötter. Genom att använda våra övervintringsväxthus kan inte regnet nå växterna eller fylla krukorna. De flesta växter kommer naturligtvis att behöva lite vatten även under vintern, men våra övervintringsväxthus har en stor dragkedja som gör det enkelt att komma till växterna när du behöver vattna dem. När temperaturen är låg under vintern sjunker fuktigheten och dina växter kan riskera att torka ut. När de står utomhus kommer vinden att göra problemet ännu större. Vi rekommenderar att du placerar dina krukväxter i ett portabelt växthus eller ett övervintringsväxthus för att skydda dem. Växthuset skyddar växterna och bladen från frostskador, från att vägas ner och till och med från att gå sönder från vikten av snön på bladen och grenarna.

Du kan använda dina portabla växthus året runt

Dancover erbjuder ett brett utbud av växthus – de klassiska växthusen med polykarbonatpaneler och de lätta och flexibla tunnelväxthusen. Dessutom har vi portabla växthus eller övervintringsväxthus som skyddar dina krukväxter under vintern. På våren kan du ta bort hela markduken – eller lite av den – och använda växthuset som ett vanligt växthus. Använd det för att odla alla typer av växter under våren och sommaren – och använd det igen för att skydda växter när vintern kommer tillbaka.

En Dancover värmare för att förhindra temperaturer under noll

En växthusvärmare kan användas för växthus och partytält hur man än vill – och vi har till och med en speciell värmare för dina övervintringsväxthus. Värmaren säkerställer en stabil temperatur, så dina växter är oskadda. En värmare kan också användas för att hålla ditt vanliga växthus säkert genom att hålla temperaturen stabil under vintern och undvika temperaturer under noll.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *