Trästugor och hemmakontor

Trästugor och hemmakontor

En trästuga som gästrum, hemmakontor eller tonårslya 

Du kan använda trästugor i olika storlekar, utföranden och färger för många ändamål. Du kan välja vilken färg du föredrar i vårt breda sortiment av trästugor i naturligt nordiskt trä. När du har monterat ihop stugan, som vi levererar som en prefabricerad monteringssats, måste du måla den med träskydd av god kvalitet. Välj den färg du vill ha för att stugan ska smälta in – eller sticka ut – beroende på din smak. Använd transparent träskydd om du vill njuta av det vackra träet permanent. En annan viktig sak som du måste göra innan du kan njuta av stugan är att skapa en plan grund att placera stugan på. 

Trästugor i nordiskt trä för många ändamål

 Letar du efter lite extra utrymme i trädgården där du kan arbeta, sova eller vara kreativ? Då rekommenderar vi en av våra robusta och eleganta trästugor. Du kan få stugor i olika utföranden, t.ex. en modern och minimalistisk stuga eller en klassisk eller traditionell stuga i stil med ett lusthus. Båda typerna av stugor ger plats för dina tonåringar, för ett hemmakontor, för gäster som stannar över, för kreativa sysselsättningar – eller helt enkelt en kombination! Det extra utrymmet är en prisvärd och utmärkt husutvidgning dit du kan gå när du behöver en liten paus från familjen. Om du använder det för arbete, studier, kontemplation eller vila är helt upp till dig.

En trästuga kan vara en fristad  

Om du har turen och förmånen att ha ett hus och en trädgård så älskar du det säkert – eller vi hoppas att du gör det. Men ibland kan du behöva lite extra utrymme för olika ändamål. Kanske saknar du ett hemmakontor, en plats för yoga, läsning eller målning. Kanske är problemet att du inte kan bjuda hem långväga vänner eftersom du inte har någonstans där de kan sova över. Dessutom, när barnen har vuxit till en viss ålder, skulle de älska en stuga i trädgården för att göra det till deras egna lilla hus. Kort sagt, en trästuga är ofta den perfekta lösningen när du behöver mer utrymme och inte vill investera i en permanent utbyggnad av huset eftersom det är kostsamt.

En trästuga som ett hanterbart gör-det-själv-projekt 

När du beställer en trästuga levererar vi den som en prefabricerad monteringssats. Det är ett hanterbart gör-det-själv-projekt som de flesta kan göra själva – helst om man har lite tidigare erfarenhet av att montera trämöbler och annat. Det bästa är att placera stugan på en förberedd grund i cement, stenplattor eller liknande material så att alla olika delar, som dörr och fönster, passar ihop till en funktionell stuga. Vi rekommenderar att ni är två vid monteringen, men inga tunga verktyg eller utrustning krävs. Du följer de detaljerade monteringsanvisningarna steg för steg och tar god tid på dig för att göra allt korrekt. När stugan är klar måste du måla den med träskydd – transparent eller i en färg som du gillar. 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *