Kommersiella växthustunnlar för yrkesverksamma odlare

växthus, kommersiella växthustunnlar, Växthustunnlarna, växthusöverdrag, Växthustunnlarna, klassiskt växthus, kommersiella växthustunnel, kommersiella växthusen, dancover, dancovershop, Kommersiella växthustunnelar

Yrkesverksamma odlare såsom jordbrukare, trädgårdsmästare och andra yrkesverksamma odlare använder högkvalitativa växthustunnlar eftersom de är avgörande för fantastiska resultat. Dancover erbjuder det största urvalet av växthus på marknaden, inklusive de stora och rymliga kommersiella växthustunnlarna. Våra professionella växthustunnlar levereras med polykarbonatrutor eller med hållbar växthusfolie i ett eller två lager. Med en eller flera av de stora professionella växthustunnlarna kommer du att få den bästa basen för ett utmärkt resultat. Våra kommersiella växthustunnlar är en ekonomisk och effektiv plats att odla alla slags produkter från läckra grönsaker till vackra blommor. De robusta och praktiska växthustunnlarna ger perfekta tillväxtförhållanden på grund av flera funktioner: ett idealiskt ljusinsläpp, ventilationsöppningar, mycket utrymme och material av hög kvalitet. Dessa kommersiella växthustunnlar har utvecklats och tillverkats av en av de ledande europeiska tillverkarna av professionella växthuslösningar så att du kan vara säker på att få de bästa resultaten.

Du kan förlänga de kommersiella växthustunnlarna för att leva upp till dina behov

Som en yrkesverksam odlare vet du exakt hur mycket utrymme du behöver för din produktion. Det är därför vi erbjuder dig att lägga till en eller flera förlängningar till din kommersiella växthustunnel – eller några av de andra kommersiella växthusen i butiken. Du har möjligheten att utöka alla växthustunnlarna genom att lägga till en eller flera förlängningar. Börja med att välja det växthuset eller växthustunneln som du vill ha och lägg sedan till antalet förlängningar som du behöver. Var noga med att beställa växthus och förlängningar samtidigt. Till att börja med väljer du mellan ett klassiskt växthus med polykarbonatrutor och en växthustunnel med ett unikt växthusöverdrag i antingen ett lager eller två lager. Växthustunnlarna med två lager växthusöverdrag skapar en unik termisk effekt.

Kommersiella växthustunnlar med termisk effekt

En av våra kommersiella växthustunnlar har ett dubbelt lager av växthusöverdrag som täckning. Växthustunnlarna har en medföljande fläkt för att blåsa upp utrymmet mellan de två täckskikten. Den termiska effekten isolerar växthuset och hjälper till att hålla temperaturen mer konstant under dagen samt att hålla temperaturen högre under natten. Har du frågor om våra kommersiella växthustunnlar eller andra växthus, vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller använd vår chatt.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *