Parasoll för fantastisk stil och härlig skugga

parasoll, parasollet, parasollvärlden, exklusiva parasoll, parasoll av hög kvalitet, parasollet, eleganta parasollet, professionella parasoll, högkvalitativa parasoll, dancover, dancovershop

Parasoll är en oumbärlig del av att vara ute på sommaren och njuta av livet i trädgården eller vid havet. De flesta av oss älskar när solen skiner, men utan ett parasoll kan det vara svårt att njuta av naturen under en mycket lång tid. Parasoll har tagits fram för ett ändamål: att ge trevlig skugga. Därför är konceptet med parasoll extremt enkelt, men när du letar efter rätt parasoll för din trädgård, uteplats, café eller hotell öppnas en hel värld av mönster, material och funktionalitet. På Dancovershop.com erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa parasoll – från grundläggande parasoll till professionella parasoll för hotell och marknadsplatser. Parasollen kan ge skugga under dagen, men på kvällen skyddar de dig också från den fallande daggen så att du kan stanna ute så länge du vill medan möbler och kuddar också är skyddade.

Högkvalitativa frihängande parasoll från Italien

Bland de många olika parasollen erbjuder vi att du kan hitta ett urval av de finaste italienska designade parasollen i en unik handgjord kvalitet. Liksom det eleganta parasollet på bilden, Milano Braccio med valans, kan du få parasoll med 350 g/m2 Dralon med anti-mögel, 360⁰ roterande bas ingår, 20⁰ lutning, ställning i belagd aluminium och träfinish. Detta exklusiva utbud av högkvalitativa parasoll kan förena en loungeplats eller se inbjudande ut på caféer, restauranger och mer. De infällbara frihängande parasollen är perfekta eftersom du inte behöver flytta möbler när du stänger parasollet på natten. Vi har många års erfarenhet av parasoll och annan utrustning för trädgården och mer, så du kan alltid hitta rätt lösning här.

Frihängande parasoll och vanliga runda parasoll med och utan bas

Vårt breda sortiment av parasoll av hög kvalitet täcker hela parasollvärlden: från det grundläggande runda parasollet för uteplatsen och upp till stora professionella frihängande parasoll för hotell och caféer. Alla våra parasoll är tillverkade av de bästa materialen och har hög funktionalitet, vilket gör det enkelt att använda varje parasoll – både de mindre modellerna och de stora modellerna. Med inbyggda vevsystem och mer kan du enkelt öppna och stänga varje parasoll. Dessutom har många av parasollen en roterande bas och de kan lutas för att ge optimal skugga under alla dagar på dygnet. Observera att vissa av dessa exklusiva parasoll har en längre leveranstid eftersom de görs för hand när de beställs. Detta ger dig ett exklusivt och hållbart parasoll i många år.

Besök https://www.dancovershop.com/se/produkter/sun-umbrellas.aspx för att se mer och hitta rätt parasoll för den kommande sommaren.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *