Tunnelväxthus från vår nya DIY Kollektion

https://www.dancovershop.com/se/products/polytunnel-vxthus.aspx

Vår nya DIY Kollektion innehåller en rad grundläggande tunnelväxthus där du kan skapa de perfekta tillväxtförhållandena för de flesta typer av växter frukt, grönsaker och blommor. Allt till ett mycket attraktivt pris jämfört med de flesta andra växthus på marknaden. Överdraget är genomskinlig PE-folie med anti-UV-behandling och ställningen är tillverkad av korrosionsskyddade galvaniserade stålrör. Det bågformade utseendet på tunnelväxthuset gör så att regnet lätt rinner av om du ser till så att överdraget alltid är utsträckt.

Våra nya DIY tunnelväxthus är flexibla och ett utmärkt alternativ

De olika tunnelväxthusen i vår nya DIY kollektion är flexibla, lätta att hantera och ett prisvärt alternativ till de oftast dyrare växthusen i polykarbonat, aluminium, glas m.m. Våra nya växthus är starka och prisvärda tunnelväxthus med ett snabbkopplingssystem för enkel montering. Alla tunnelväxthus har en markkjol för att säkra strukturen. Besök Dancovershop.com och kika på de många olika storlekarna innan du beställer. Kom ihåg – se till så att du har tillräckligt med utrymme inne i växthuset för alla de hemodlade produkterna som du vill ha!

Enkel åtkomst och ventilation med en växthusdörr

Våra nya tunnelväxthus kommer utan dörr eftersom du enkelt kan gå in och ut genom att lyfta överdraget. Vi erbjuder dock en dörr till våra DIY Kollektion växthus – se bara till att beställa dörren separat! Dörren har en ram i galvaniserat stål och transparent PE för att matcha växthuset. Du kan enkelt montera dörren utan att använda specialverktyg. En dörr ger enkel åtkomst och ventilation.

Olika växthustillbehör

Ett tunnelväxthus från Dancover gör det möjligt för dig att njuta av trädgårdssäsongen från tidig vår och till sensommaren. Se fram emot att få ditt eget tunnelväxthus från den nya DIY kollektionen fylld med vackra och hemodlade växter. Ta en titt på alla våra tillbehör till ditt nya växthus: bevattning set, pallkragar i stål, termometer, ryggsäcksvattentank, reparationstejp och mer.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *