Hopfällbara garage för enkel och säker förvaring

https://www.dancovershop.com/uk/products/folding-garages-2.aspx

Det hopfällbara garaget från Dancover är en elegant och effektiv lagringslösning för din bil eller MC. Våra innovativa, flexibla och bärbara hopfällbara garage är perfekta för kortvarig förvaring samt som ett långtidsskydd för bilar och mer. När du parkerar din bil i ett hopfällbart garage rekommenderar vi att du rengör fordonet om du ska lagra bilen under en längre tid. För daglig användning är bilen eller motorcykeln redo och torr när du skyddar den i ett hopfällbart garage. Leta efter vår FlexGaragetm och FlexGaragetm Deluxe.

Hopfällbara garage för skydd och förvaring både under sommaren och vintern

De robusta och innovativa hopfällbara garagen (och de hopfällbara tunnelgaragen) är gjorda för att skydda din bil från damm, regn, snö, UV-strålar och mer. Ditt fordon är skyddat inne i garaget året runt. Det hopfällbara garaget skyddar också din bil eller motorcykel från de så kallade parkeringsbucklorna och reporna som ditt fordon ofta får när du parkerar det på en allmän plats. Du kan placera det flexibla hopfällbara garaget nästan var som helst: på en parkeringsplats, i ditt hus, på uppfarten eller på jobbet. Kort sagt, nästan var som helst där du normalt parkerar. Det hopfällbara garaget fungerar till och med som skydd när du har en veteranbil eller liknande förvarad inne någonstans, t.ex. under vintern. Vi erbjuder därtill stora hopfällbara tunnelgarage för din husbil, husvagn eller båt.

Hopfällbara garage för att förvara mycket mer än din bil

Våra robusta och innovativa bärbara hopfällbara garage och hopfällbara tunnelgarage kan också användas för att lagra mycket mer än din bil eller motorcykel. Använd det vattentäta tältet för förvaring av trädgårdsmaskiner, cyklar, leksaker, sportutrustning och mer. Jämfört med andra lagringslösningar tar de bärbara hopfällbara garagen upp ett väldigt litet utrymme när de inte används. Därför är den här starka och flexibla lagringslösningen så populär. Våra hopfällbara garage har en robust stålkonstruktion som ställning och ett tåligt samt vattentätt överdrag. De hopfällbara garagen och de hopfällbara tunnelgaragen är snabba och enkla att montera samt använda. Kika på alla våra bärbara hopfällbara garage och hopfällbara tunnelgarage här: https://www.dancovershop.com/uk/products/folding-garages-2.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *