Containerförråd är en stark, säker och flexibel lösning

https://www.dancovershop.com/se/products/containerfrraad.aspx

Containerförråd i varmförzinkat stål är en säker och flexibel förvaringslösning när du har något du vill förvara till ett konkurrenskraftigt pris. Våra två serier av containrar är väderbeständiga och byggda för att placeras utomhus hela året runt. Du kan också använda de robusta containrarna inomhus om du vill. Våra två serier – Orion och Rigel – erbjuder enkel åtkomst, rymligt förvaringsutrymme för alla typer av material och mycket mer, och sedan kan du få olika tillägg såsom hyllor, ramper och mer. Våra containrar erbjuder en mycket flexibel lösning eftersom du kan montera och demontera containrarna när du behöver justera din lagringskapacitet. Du kan flytta containerförråden med en gaffeltruck eller kran för att ge dig optimal förvaring hela tiden. Containrarna tar endast upp ett begränsat utrymme när de tas isär.

Miljöcontainer med bundet golv

Vår Orion-serie med robusta containerförråd erbjuder speciella miljöcontainers med ett bundet golv för att lagra oljebaserade och brandfarliga material. Miljöcontainrarna uppfyller de speciella kraven för att förvara dessa material på plats. På grund av det bundna golvet kan du undvika kemiskt utsläpp i miljön. Att ha en eller flera Orion miljöcontainrar garanterar att ditt lagrade material inte stör omgivningen även om en olycka inträffar.

Containerförråd med ett robust trägolv

Våra containerförråd har ett robust trägolv i antingen 35 mm träplankor (Orion-serien) eller ett hållbart golv i OSB (Rigel-serien) Det gör containerförråden mer inbjudande och ger en trevlig känsla när du går in i containerförrådet. Använd de rymliga containrarna för ren och skär förvaring eller använd den robusta samt säkra strukturen som en verkstad med hyllor med verktyg och mer. Du kan göra ditt containerförråd säkrare genom att lägga till en säkerhetsspärr eller en låsbom med ett hänglås. För enkel åtkomst med en säckbil och liknande, beställ en ramp i robust halksäker aluminium.

Tillbehör till våra containerförråd

Våra två serier med containerförråd – Orion och Rigel – har ett antal tillbehör som du kan beställa i butiken. Du kan t.ex. beställa hyllor, en infartsramp, gastubhållare, säkerhetsspärr, glidskenor till gaffeltruck och ventilationsgaller. Tänk på att du måste beställa rätt tillbehör för rätt serie containrar. Vi har namngett serierna Orion och Rigel – och för att du ska spara tid och pengar, se till att du beställer till rätt serie. Om du är osäker, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta och beställa rätt produkt för ditt containerförråd. Du kan kika på alla de olika containerförråden och tillbehören här: https://www.dancovershop.com/se/products/containerfrraad.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *