Base camp tält för stora äventyr i naturen

https://www.dancovershop.com/se/products/campingtlt.aspx

Att ha ett stort och rymligt base camp tält är viktigt när du vill utforska naturen. Du behöver inte klättra höga berg för att njuta av vårt stora base camp tält med plats för upp till 10 personer. Det rymliga tältet fungerar perfekt som en bas för varje expedition – för en skolutflykt, för familjesemestern eller när du behöver plats i ett campingtält för mer än 3-5 personer. För det mesta rymmer stora campingtält inte mer än detta antalet personer. Att ha ett base camp tält såsom vårt TentZing® base camp tält för 10 personer ger dig en bra plats att sova på medan du är ute någonstans och njuter av naturen.

Base camp tält med många utmärkta funktioner

Vårt starka, hållbara och praktiska base camp tält är ett rymligt kupoltält av högkvalitativa material, vilket gör det mycket slitstarkt. Det stora tältet har plats för upp till 10 personer. Tältet är lätt att slå upp och har ett sömtejpat yttertält för maximalt skydd mot vädret. Dessutom är yttertältet brandsäkert och har ett hydrostatiskt huvud på 3 000 mm. Ingången har ett tak för bekväm åtkomst och utgång. Base camp tältet har också ett myggnät, två inre gardiner för att skapa separata rum och ett golv av 140g/m2 svart PE. Du får en bärväska och reparationskit tillsammans med ditt nya Dancover base camp tält.

Många andra campingtält än vårt stora TentZing® base camp tält

Förutom det stora och rymliga base camp tältet har vi ett brett utbud av andra campingtält. Du kan få allt från våra små campingtält för 2, 3 och 4 personer i form av t.ex. campingtält pop-up, tunneltält, kupol- och iglootält till stora tält för 5 eller 6 personer med plats för bagage och utrustning. Du kan få campingtält för de unga som vill ge sig ut på en utflykt och därför måste bära så lite som möjligt. De bosätter sig gärna med ett mindre och lättare campingtält. Du kan också få campingtält för familjen som föredrar ett bekvämt tält med mycket utrymme för alla saker du behöver som familj – och ett tält där du kan stå upp inne i det när du klär dig och byter om. Se alla våra olika campingtält här: https://www.dancovershop.com/se/products/campingtlt.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *