Picknickbord med bänkar i massivt trä och galvaniserat stål

https://www.dancovershop.com/se/products/traedgaardsbord-stolar.aspx

Våra robusta picknickbord med eller utan ryggstöd är en del av vår omfattande trädgårdskollektion. Kollektionen innehåller alla typer av högkvalitativa produkter för trädgården och friluftsliv såsom växthus, pallkragar och picknickbord. Picknickborden är gjorda av massivt trä och du kan få bord samt bänkar i antingen impregnerad furu eller svartmålade. Ställningen i galvaniserat stål kommer att vara densamma i många år utan att du behöver tänka på underhåll av något slag. En annan fördel med att ha dessa robusta picknickbord ute är att de stannar där de är oavsett väder. Många moderna och lättviktiga trädgårdsmöbler kan vara lättare att flytta än ett picknickbord, men de kommer sannolikt att röra sig i blåsigt väder. Med ett robust och modernt picknickbord behöver du inte oroa dig för dåligt väder.

Picknickbord till din trädgård eller professionell användning

Du kan använda våra robusta picknickbord på uteplatsen, någonstans i trädgården, vid din sommarstuga eller professionellt på ett kafé, restaurang, skola eller någon annan institution. De eleganta picknickborden fungerar också perfekt som bord och bänkar utanför din företagsmatsal så att de anställda kan njuta av lite frisk luft under lunchen och mer. De moderna och eleganta picknickborden med eller utan ryggstöd skapar den perfekta miljön för alla typer av mysiga restauranger och sociala aktiviteter utomhus. Välj våra bord i svart furu med en underhållsfri ställning i galvaniserat stål eller borden i naturligt impregnerat och massivt trä. Huruvida du vill ha ett picknickbord med eller utan ryggstöd beror på dina preferenser.

Hållbara och eleganta picknickbord med och utan ryggstöd

De robusta picknickborden i 42 mm massivt trä är starka och hållbara så att du kan njuta av en plats att träffas på och äta i många år. Bord och bänkar i impregnerat trä är underhållsfria medan svarta bord och bänkar kan behöva lite vård ibland. Allt du behöver göra är att fräscha upp den svarta färgen. Den galvaniserade stålställningen förblir densamma år efter år. Vi erbjuder en serie picknickbord med och utan ryggstöd. Ryggstödet ger stor komfort, särskilt om du vill sitta lite längre. Å andra sidan kommer picknickborden utan ryggstöd att vara mer flexibla eftersom dina gäster fritt kan stå upp och sätta sig ner igen när som helst oavsett var de sitter. Se alla picknickbord här: https://www.dancovershop.com/se/products/traedgaardsbord-stolar.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *