Besökartält med en säker genomsiktlig skiljevägg

https://www.dancovershop.com/se/products/covid-19.aspx

Ett Covid-19 besökartält med en genomsiktlig skiljevägg kan vara den perfekta lösningen för att hålla ett säkert socialt avstånd vid olika tillfällen där människor vill träffa varandra under säkra omständigheter. Våra starka och flexibla besökartält kommer att skapa en säker miljö för alla slags möten och andra aktiviteter på vårdhem, skolor och andra institutioner. Våra partytält och FleXtents® snabbtält är perfekta som besökartält med en genomsiktlig skiljevägg på insidan som ger full sikt och säkert avstånd samtidigt. När man vill arrangera möten eller andra sociala evenemang kommer ett besökartält att göra tricket. Som vi alla vet nu måste vi vidta alla möjliga försiktighetsåtgärder för att undvika coronaviruset. Inte bara måste vi skydda oss själva, men vi måste också ta väl hand om de utsatta medborgarna såsom våra äldsta, sjuka och boende på olika institutioner såsom vårdhem och mer.

Besökartält är flexibla och kan göra en värld av skillnad

Vi erbjuder olika besökartält såsom vårt populära FleXtents® PRO som är ett lätt snabbtält av hög kvalitet som kan slås upp på bara 60 sekunder. Den genomsiktliga skiljeväggen gör stor skillnad här eftersom du kan använda tältet som ett besökartält när du vill – och som ett vanligt tält för andra ändamål. Snabbtältet bjuder på den perfekta miljön för säkra besök på vårdhem, sjukhus, institutioner och andra platser där du behöver vidta utökade försiktighetsåtgärder för att undvika direktkontakt och risk för smitta. Den genomsiktliga skiljeväggen ger full ögonkontakt och hörbarhet utan fysisk kontakt. Detsamma gäller våra skiljeväggar till våra stora och rymliga partytält i 4 m-serien. Den robusta och praktiska skiljeväggen för de 4 m breda partytälten är lätt att montera på ställningen inuti partytältet (gummistroppar ingår inte!) Beställ skiljeväggen (och gummistropparna) separat om du redan har partytältet.

Kompletta besökartält med golv, flexibla möbler och en värmare

Vi erbjuder olika typer och storlekar på våra besökartält tillsammans med golv, fällbord och klappstolar – allt i tvättbara material så att man kan rengöra och desinficera allt mellan besök. För att göra besökartältet funktionellt måste du ha ett robust golv, bekväma möbler och en värmare för att skapa en behaglig temperatur inne i tältet. Våra besökartältpartytälten samt snabbtälten – erbjuder stora fönster med ett stort ljusinflöde och enkel åtkomst även i rullstol. Både boende och besökare kan sitta bekvämt och torrt inne i tältet även när det regnar – och njuta av den trevliga skuggan när solen skiner. Dancover erbjuder ett brett utbud av robusta, flexibla och prisvärda partytält och FleXtents® snabbtält som är perfekta att använda som besökartält. Besökartält är en enkel men mycket effektiv lösning – och det kommer att göra en värld av skillnad för boende och deras familjer. Kika på alla besökartält här: https://www.dancovershop.com/uk/products/visitor-tents-for-nursing-homes.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *