Industriell LED-lysrörsarmatur redo att kopplas in

https://www.dancovershop.com/se/products/industriell-led-lysroerslampa.aspx

Vår industriella LED-lysrörsarmatur har monterats och anslutits i förväg. Allt du behöver göra är att hänga armaturerna från taket och koppla in dem. Industriell belysning är perfekt för mellanlagringsfaciliteter och permanenta byggnader. Använd de moderna armaturerna till ditt förrådstält, garagetält, verkstad, lager, stall, besökartält och mycket mer. Att ha ordentligt ljus inuti ett tält, lager och mer gör det säkert att använda hela tiden och att få en bra översikt. Eftersom armaturerna är LED kommer energiförbrukningen att hållas på ett minimum. Du behöver inte tillbringa tid eller pengar på att installera armaturerna. Du kan helt enkelt använda ett vanligt uttag. Observera att en adapter för Storbritannien och Irland ingår.

Industriella LED-lysrörsarmaturer för att spara tid och energi

De förmonterade LED-lysrörsarmaturerna till industriella lagringslösningar är enkla att installera. Häng armaturerna från taket och koppla bara i dem i ett vanligt uttag. Det finns en 3 m kabel mellan varje armatur och en 10 m anslutningskabel med en kontakt. Säkerhetsklassificeringen IP65 gör det möjligt att använda belysningen nästan var som helst även i områden med damm, fukt och kallt väder. Armaturerna är gjorda för att fungera i temperaturer mellan -20 °C och 40 °C. Armaturerna har robusta metallklämmor för tålig och tät stängning samt fästen för att enkelt hängas upp från förvaringstältets ställning eller liknande. LED-armaturerna har låg energiförbrukning och en inbyggd icke-utbytbar LED-ljuskälla som ger upp till 50 000 timmars ljus. Att ha belysning inuti ditt förrådstält och mer ger en bra överblick samt säkerhet när du rör dig inuti strukturen.

Industriella LED-lysrörsarmaturer till vårt breda urval av slitstarka förvaringslösningar

Vi erbjuder ett brett urval av högkvalitativa lagringslösningar för både professionella och privata kunder. Starka och hållbara förrådstält, lagertält, båttält, garagetält och mycket mer. Alla våra lagringslösningar är robusta, hållbara och de ger dig ett stort lagringsutrymme för alla typer av fordon, båtar, material, produkter, varor och mer. Oavsett vilken typ av lagringslösning du har kommer det att göra stor skillnad att ha en effektiv ljuskälla inne i skyddet. Med vår industriella LED-lysrörsarmatur med två, tre eller fyra anslutna armaturer kan du alltid använda din förvaringsanläggning utan att behöva vara beroende av dagsljus eller en ficklampa. Se alla armaturerna här: https://www.dancovershop.com/se/products/industriell-led-lysroerslampa.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *