En trädgårdspaviljong för att göra din trädgård ännu mer speciell

https://www.dancovershop.com/se/products/trdgaardspaviljonger.aspx

En trädgårdspaviljong skapar en nästan magisk känsla och atmosfär i en trädgård – oavsett om du placerar paviljongen på altanen eller någon annanstans i trädgården. Våra paviljonger ser också vackra ut på de flesta andra platserna – på stranden, vid en sjö, i en småbåtshamn – eller någon annanstans där du behöver en plats att vara på ute i solen och skyddad från ett sommarregn. Om du beställer en paviljong med sidoväggsgardiner kan du göra paviljongen ännu mer privat och mysig – och kan också skyddas från vinden. Du kan också montera myggnät på många av våra trädgårdspaviljonger så att du kan njuta av dagen eller kvällen utan att bli plågad av flygande insekter. Det är imponerande hur en enkel struktur med tak och fyra stolpar kan skapa en så otrolig känsla av lugn och säkerhet och kan användas för många ändamål.

Nya trädgårdspaviljonger med polykarbonattak

Vi erbjuder ett brett utbud av olika typer av trädgårdspaviljonger – från de minimalistiska pergola paviljongerna till våra nya populära paviljonger från vår altankollektion. De nya paviljongerna har ett hårt tak av robusta och hållbara polykarbonattakpaneler. Taket ger behaglig skugga utan att blockera ljuset helt, så du har ett fint ljus inuti paviljongen även när du vill vara i skuggan. Ställningen är gjord av pulverlackerad aluminium som håller i flera år utan att du behöver oroa dig för underhåll. Använd paviljongen för många ändamål – för ren avkoppling, för sociala evenemang, för att äta, läsa, för en bubbelpool, grillfest och mer. Taket har en ventilationsöppning så att rök, värme och fuktig luft kan släppas ut. Det är en utmärkt funktion särskilt när du stänger paviljongen med sidoväggsgardinerna på alla fyra sidor.   

Din nya trädgårdspaviljong – platsen att befinna dig på den här sommaren

De nya trädgårdspaviljongerna från vår Altankollektion kommer att ge stil och elegans till de flesta trädgårdar, altaner eller uterum och blir snart den naturliga mötesplatsen för dig och dina gäster. Timmarna flyger förbi när ni alla samlas i och runt en av dessa vackra strukturer. Du kan använda skyddet som ett matrum, till bekväma solstolar, en grill eller en bubbelpool. Oavsett vad du föredrar kommer dessa underbara trädgårdspaviljonger att skydda dig och ge dig en unik känsla av lugn som bara en paviljong av denna kvalitet kan ge. Beställ nu och njut av sommaren i storslagen stil. Du kan se alla våra populära trädgårdspaviljonger här: https://www.dancovershop.com/se/products/trdgaardspaviljonger.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *