Redskapsbod för förvaring, skydd och översikt

https://www.dancovershop.com/se/products/trdgaardsskjul.aspx

Redskapsbodar är oumbärliga när du vill ha enkel åtkomst till dina trädgårdsredskap och maskiner som t.ex. din gräsklippare, häcksax och mer. Genom att placera din redskapsbod någonstans i trädgården med enkel åtkomst kan du alltid hitta de sakerna du behöver för att hålla trädgården i perfekt skick. När du ska utföra lite arbete i trädgården – ogräs, klippa gräsmattan, beskära träden eller klippa häcken kan du alltid hitta de verktygen och maskinerna som du behöver på nolltid. En redskapsbod ger dig en bra översikt och sparar mycket tid samt skyddar alla dina verktyg och mer. En välorganiserad redskapsbod är alltid ett nöje.  

Redskapsbodar i massivt trä är hållbara och robusta

Vi erbjuder många olika redskapsbodar i metall, polykarbonat och massivt trä. De vackra träbodarna är gjorda av massivt trä, vilket gör bodarna extra starka och hållbara. Vissa kanske föredrar en redskapsbod i underhållsfri metall, men för många människor är en träredskapsbod det bästa eftersom de anser att en redskapsbod i trä är ”the real deal”. Vi erbjuder redskapsbodar i trä i olika storlekar och profiler. Många av de eleganta redskapsbodarna i trä har fönster och/eller dörrar med antingen härdat glas eller plexiglas. De flesta av våra redskapsbodar i trä har ett elegant lutande tak, så vatten kan inte samlas ovanpå boden. Du kan få träredskapsbodarna i naturligt trä eller målade.

Redskapsbodar i metall är underhållsfria

Redskapsbodar i metall är en högkvalitativ produkt som du kan njuta av i många år utan att behöva oroa dig för underhåll. Vi erbjuder de populära varumärkena ProShed och Yardmaster. Dessa högkvalitativa redskapsbodar måste placeras på en fast och stadig bas som betong, sten, trä eller liknande. Om du placerar din redskapsbod direkt på marken kan du placera en presenning under som ett membran och sedan lägga ett golv. Presenningen och golvet ger bättre isolering och begränsar kondens. Du kan hitta olika tillbehör som krokar och hyllor för din redskapsbod i metall så att du kan använda utrymmet inuti boden ännu bättre.   

Redskapsbodar i alla storlekar för många ändamål

Vi erbjuder redskapsbodar i många färger och storlekar – kompakta redskapsbodar för den mindre trädgården och så vidare. Vi erbjuder även stora metallgarage och bodar med plats för bilar, maskiner, verktyg och alla möjliga material. Har du frågor angående våra olika redskapsbodar eller andra produkter? Kontakta oss via telefon, e-post eller använd vår chatt. Du kan se alla våra olika redskapsbodar här. https://www.dancovershop.com/se/products/trdgaardsskjul.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *