Vindskydd för att uppleva naturen på nära håll

https://www.dancovershop.com/se/products/vindskydd.aspx

Vindskydd är vackra och grova och kan vara perfekta om du gillar att tillbringa tid ute i trädgården eller någon annanstans där du vill uppleva naturen på nära håll. I trädgården kan du njuta av kvällen och natten framför en brasa inne i det mysiga vindskyddet av vackert och hållbart lärkträ, skyddat från fallande dagg och kanske lite regn. Att ha ett vindskydd är ett bra sätt att fly från liv och rörelse och tillbringa lite kvalitetstid – ensam eller tillsammans med vänner och familj. Barn kommer att älska detta skydd eftersom de kan använda det som en hydda under dagen och övernatta om de vågar – natten utanför kan vara fruktansvärt mörk ibland. Lägg många filtar och kuddar inuti vindskyddet och dekorera det med mysiga ljusslingor, eller njut av natten och titta på stjärnorna i fullständigt mörker.

Vindskydd som ett underbart DIY-projekt

Börja med att beställa det robusta och hållbara vindskyddet med eller utan takpapp. Du får skyddet som ett enkelt DIY-projekt, eftersom vissa delar redan är monterade eller skurna. Du behöver dock arbeta lite, men vi lovar dig att det kommer att vara värt din tid! Din familj kommer att älska detta gömställe, och du kommer att tillbringa mycket tid utomhus från och med nu. Innan du kan börja dekorera vindskyddet med filtar med mera rekommenderar vi att du börjar med att placera skyddets ben på flaggstenar eller stavskor för att undvika att träet kommer i direkt kontakt med jorden. Trots att lärkträ är starkt och hållbart kommer fuktig jord att försämra virket snabbare än nödvändigt. En annan lösning är att bygga en terrass och placera vindskyddet på den – då har du en terrass framför vindskyddet och undviker lera precis utanför skyddet. Se bara till att få plats med en brasa!

Elegant vindskydd i danskt högkvalitativt lärkträ

Vindskyddet är gjort av danskt högkvalitativt lärkträ som har naturligt skydd, så du behöver inte använda träskydd. Träet blir dock grått om du inte behandlar det. Använd lite genomskinligt träskydd eller olja och håll träet vackert mycket längre. Å andra sidan föredrar många den unika gråa färgen på det vittrade lärkträet, så det är upp till dig. Som ett minimum bör du använda en miljövänlig fungicid för att undvika röta och svampangrepp.

Vindskydd från Modularo™ för skoj och komfort  

Modularo™ är ett modernt livsstilsmärke som fokuserar på hög kvalitet, hållbarhet och komfort. Varumärket erbjuder ett brett utbud av långvariga träprodukter som skydd, bodar, trädgårdsbodar och trästugor. De eleganta och hållbara produkterna är gjorda för att göra ditt trädgårdsliv roligare och mer njutbart på permanent basis. Märket ger dig elegant design, funktionalitet och utrymme att befinna dig på. Du kan se mer och beställa de vackra vindskydden här: https://www.dancovershop.com/uk/products/shelters.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *