Snösäkra Polykarbonatväxthus Strong Nova

https://www.dancovershop.com/se/products/snoesaekra-vaexthus.aspx

Om du bor i områden med snö på vintern och kanske lite vind då och då kommer du att behöva ett extra starkt växthus: precis som våra snösäkra polykarbonatväxthus Strong Nova med extra hög snöbelastning. Våra starka och rejäla Strong Nova växthus med polykarbonatpaneler för extra styrka är gjorda speciellt för områden med snöfall på vintern. Under sommaren har du ett vanligt växthus där du kan njuta av att se massor av växter frodas och växa. Från tidig vår och långt in på hösten kan du njuta av ditt växthus och odla allt du vanligtvis odlar i ett växthus – tomater, vindruvor, chili, blommor och allt annat du kan tänka dig. När hösten övergår till vinter kan du sova tryggt på natten trots att snön faller ute i trädgården. Våra Strong Nova polykarbonatväxthus är byggda med extra hög snöbelastning.

Våra polykarbonatväxthus i starka och hållbara material   

De snösäkra polykarbonatväxthusen Strong Nova har en ram av 40×20 mm galvaniserade stålrör som är lätta att montera med kraftiga muttrar och bultar, vilket gör detta växthus till ett av de enklaste växthusen på marknaden att montera. De robusta och lätta 4 mm polykarbonatrutorna är lätta att skära och montera, och är mycket starkare än traditionellt glas. Polykarbonatrutorna har en hög ljusgenomsläpplighet och erbjuder ett perfekt tillväxtförhållande inne i växthuset under sommaren. På vintern är rutorna starka och stabila.

Snösäkra växthus i många storlekar och modeller


De snösäkra växthusen Strong Nova ingår i vårt breda sortiment av högkvalitativa växthus för såväl privata trädgårdsägare som professionella odlare med mera. Strong Nova växthusen finns i många storlekar, så du kan få ett som passar din trädgård oavsett om du bara vill ha ett litet växthus eller om du vill gå hela vägen och producera mycket egenodlade grönsaker med mera. Designen på våra Strong Nova snösäkra polykarbonatväxthus gör dem stabila, starka och passande vid lite ruskigt väder. I allmänhet kommer snö och regn att rinna av den rundade strukturen. Vid tung och blöt snö som stannar ovanpå strukturen rekommenderar vi dock att du tar bort snön då den kan vara extremt tung och kan överstiga max. vikt per m². Kika på alla våra starka och snösäkra polykarbonatväxthus här: https://www.dancovershop.com/se/products/snoesaekra-vaexthus.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *