En bioklimatisk pergola paviljong bjuder på utmärkt stil och skydd

https://www.dancovershop.com/se/products/bioklimatiska-pergolor.aspx

En bioklimatisk pergola paviljong kan göra en värld av skillnad på altanen eller trädgården. Våra pergola paviljonger är gjorda av robusta och slitstarka lättviktsmaterial med det ikoniska platta taket av tvärbalkar, lameller, robust tyg – eller en kombination. Till skillnad från de flesta av våra många trädgårdspaviljonger är pergola paviljonger öppna strukturer utan sidoväggar eller gardiner – perfekta att placera på uteplatsen eller i närheten. Dessa moderna och minimalistiska pergolor kommer att se fantastiska ut nästan var som helst.

Bioklimatiska pergola paviljonger i robusta, hållbara och underhållsfria material

Våra fristående pergola paviljonger är relaterade till våra altantak och trädgårdspaviljonger med sidoväggar. Ordet “pergola” kommer från italienskan och betyder “projektion”. Ursprungligen tillverkades pergolor med bjälkar som sköt ut från en yttervägg på huset och stöddes av pelare – ungefär som våra altantak. Med ett altantak eller en pergola paviljong kan du njuta av den behagliga skuggan och vara utomhus även när det regnar. Istället för de fasta altantaken kan du placera en fristående bioklimatisk pergola paviljong var du vill. Pergola paviljongen är en elegant, flexibel och minimalistisk konstruktion som ger behaglig skugga när taket är stängt – och fri sikt mot himlen och solen när det är öppet.

Bioklimatiska pergola paviljonger med en eller flera sidoväggar

Vill du ha din pergola paviljong lite mer stängd, skyddad och privat kan du beställa en eller flera sidoväggar – eller en sidoväggsskärm. Du kan ha mjuka gardiner eller sidoväggar och en stadig sidoväggsskärm som du kan öppna och stänga antingen manuellt eller med fjärrkontroll. Du kan till och med ha skjutdörrar i glas till några av våra pergolor. Slutligen kan du beställa en eller flera lamellväggar för skugga och elegant stil.

Säkerheten kring din pergola paviljong

De bioklimatiska pergola paviljongerna är starka strukturer i lättviktsmaterial. Var noga med att fästa strukturen i fundamentet eller marken för att undvika olyckor vid starka vindar. Särskilt om taket är stängt kan vinden ta tag i strukturen och flytta den om den inte är säkrad med markankare, skruvar eller liknande. Se till att ta bort taket eller öppna lamellerna om det snöar någon gång. Kika på de vackra bioklimatiska pergolorna här: https://www.dancovershop.com/se/products/bioklimatiska-pergolor.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *