Lean-to växthus för trädgårdssäsongen

https://www.dancovershop.com/se/products/lean-to-vaexthus.aspx

Lean-to växthus är små, eleganta och kompakta växthus. Det är den perfekta lösningen om du inte har plats för ett stort växthus eller helt enkelt vill ha ett litet växthus på altanen eller alldeles intill. Våra lean-to växthus är perfekta om du vill ha plats för att odla blommor. Du kan ha vackra blommor, örter och grönsaker på altanen, gården eller balkongen i många månader varje år. Du kan börja njuta av de små groddarna från tidig vår och se växterna utvecklas och växa hela sommaren. Ett litet växthus eller ett lean-to växthus kan skapa de perfekta odlingsförhållandena så att du kan njuta av ett överflöd av färska gröna blad, blommor och mycket mer.

Små växthus för altaner och balkonger

Ett litet växthus eller ett miniväxthus kan vara den perfekta lösningen om du har en liten trädgård, altan eller balkong. Det lilla växthuset har samma kvaliteter som ett stort växthus; du kan njuta av alla möjliga hemodlade blommor och mycket mer från tidig vår och in på hösten. Börja på våren inomhus och flytta ut groddarna och plantorna i det lilla växthuset så fort temperaturen utomhus är lagom. Förläng trädgårdssäsongen med flera veckor eller till och med månader. En annan anledning till att välja ett litet växthus eller ett lean-to växthus är att ett stort växthus kan ta mer plats och tid. Ett litet växthus är bara en kompakt version av ett vanligt växthus. Oavsett om du väljer ett växthus med aluminiumstomme och polykarbonatfönsterpaneler eller något annat så kommer du att ha det perfekta klimatet inne i växthuset för att odla alla sorters växter. Fönsterpanelerna i polykarbonat släpper in värmen från solen och håller värmen inne länge. När det ibland blir för varmt inne i lean-to växthuset är det bara att öppna ventilationsfönstret, dörren eller locket för ventilation. Med bara lite omtanke och vatten kommer ditt lilla växthus att ge dig en vacker plats fylld med många växter under många månader varje år. Du kan odla blommor, grönsaker och frukter som du vill.

Lean-to växthus i robusta material

De kompakta växthusen är underhållsfria och tillverkade av starka och lätta material. När du skapar ett modernt växthus får du en underbar plats att odla alla möjliga växter på. Du kan ha lean-to växthus med starka och moderna polykarbonatfönster eller de mer klassiska glasrutorna. En stor fördel med ett lean-to växthus är att du kan placera det nästan var som helst. Du behöver bara utrymme framför en vägg, t.ex. på sidan av ditt hus där du kan montera växthuset. Det är viktigt att du tar hänsyn till solens läge under dagen när du väljer plats för ditt nya växthus. Växthusväxterna är beroende av solens värme, gärna från tidigt på morgonen. Här kan du se alla våra kompakta och funktionella växthushttps://www.dancovershop.com/se/products/lean-to-vaexthus.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *