Altantak

Altantak kommer att förlänga tiden som du kan tillbringa på altanen.

Altantak är en elegant lösning som gör det möjligt att använda din altan i alla slags väder under dagen och på kvällen. Takpanelerna kommer att begränsa de skadliga UV-strålarna, skydda mot regnet och på kvällen stoppa den fallande daggen. Därför kan du med ett altantak lämna mer eller mindre allt utomhus under taket – möbler, kuddar, filtar och mer. Kort sagt, att ha ett altantak betyder mer tid på altanen och mindre arbete att flytta saker fram och tillbaka till loungeplatsen på altanen.

Altantak i hållbara och underhållsfria material.

Altantak från Dancover är tillverkade av underhållsfria material, och du kan montera den lätta och robusta konstruktionen med bara en annan person som hjälper dig. Du behöver inte använda specialverktyg eller ha tidigare erfarenhet. När altantaket är monterat kan du fokusera på alla fördelarna du får med ett altantak och glömma allt om att tillbringa tid på underhåll. Med ett av de eleganta altantaken från Dancover kommer du inte att se någon ruttnad, rost eller avskalning. Vill du rengöra taket? Använd bara en trädgårdsslang och kanske en mjuk borste.

Ett altantak för flera olika ändamål.

Ett altantak kan faktiskt användas för en rad olika ändamål bortsett från det uppenbara såsom en carport eller ett skydd för dina cyklar och trädgårdstillbehör. Altantaket är utmärkt för att skydda barnens lekområde mot solen och regnet. Vissa använder det lilla altantaket över en badtunna. Vi rekommenderar att du delar året i två separata perioder beroende på klimatet. Under sommaren, använd altantaket som avsett – för att täcka och skydda det området där du sitter när du är på altanen. Resten av året använder du altantaket som en carport eller som ett skydd för dina trädgårdsmöbler och andra saker som du vill skydda under hösten och vintern. När du använder altantaket som en carport behöver du inte ta bort snö och is från bilen på morgonen.