Pergola paviljonger

Pergola paviljonger – den klassiska och eleganta lösningen.

Pergola paviljonger är en del av det stora utbudet av eleganta trädgårdspaviljonger som Dancover erbjuder. Det platta tak och de fyra hörnstängerna kännetecknar en pergola paviljong. Till skillnad från många trädgårdspaviljonger är en pergola paviljong en minimalistisk konstruktion som ger behaglig skugga när det flexibla taket är stängt. Ofta är det möjligt att öppna taket på pergolan genom att dra tyget åt sidan – eller genom att vrida lamellerna beroende på den pergolan som du har valt. För våra San Pablo pergolor kan du beställa vindtäta sidoväggar separat. Med en eller flera sidoväggar kan du förvandla pergolan till en mer stängd och skyddad struktur.

Eleganta pergola paviljonger i underhållsfria material.

Det breda utbudet av högkvalitativa trädgårdspaviljonger hos Dancover inkluderar olika pergola paviljonger. Dessa lätta och eleganta strukturer ser fantastiska ut var som helst. Vi erbjuder pergola paviljonger med det karakteristiska platta taket av tvärbalkar, lameller eller robust tyg – eller en kombination. Till skillnad från de flesta trädgårdspaviljonger är pergolorna öppna strukturer utan sidoväggar eller gardiner. Detta gör så att pergolorna ser mycket lättare ut och samtidigt tar mycket lite utrymme visuellt. Alla våra eleganta pergolor ger dig en underbar plats att njuta av din trädgård, uteplats eller poolområdet.

Dags att koppla av i den sköna skuggan.

Ordet pergola är italienska och betyder projektion. En pergola var ursprungligen balkar som skjuter ut från ett hus och stöds av kolumner eller liknande i andra änden. Naturligtvis är våra fristående pergolor fristående från huset så att du kan placera dem var du vill – nära huset eller någonstans i trädgården. Du kan också få ett robust och hållbart altantak i lätta och underhållsfria material. Dessa altantak liknar de ursprungliga pergolorna som skjuter ut från husets vägg. Använd altantaket för trevlig skugga och skydd mot regnet i samband med ditt hus eller kanske en trädgårdsvägg. Med ett altantak eller en pergola paviljong kan du njuta av trevlig skugga och skydd mot regnet eller fallande dagg på natten. Dessutom kommer dina trädgårdsmöbler och mer också att skyddas från solen och regnet.