Filtar och överkasts

Filtar och plädar för en mysig kväll utomhus (eller inomhus)!

Plädar och filtar är svåra att vara utan när du är ute och det blir lite kyligt eller blåsigt. Du kan vara på uteplatsen, på stranden, ute och segla eller något annat. Det är också mysigt och dekorativt att ha en trevlig pläd eller filt som avslappnat kastas över soffans armstöd. Det ser snyggt, mjukt ut och är praktiskt när du plötsligt vill ha en filt eller en pläd över benen på kvällen – eller om du bestämmer dig för att koppla av, ta en tupplur och vill se till att inte bli kall. Vi erbjuder tjocka och varma filtar och plädar för alla tillfällen. Planerar du en fest, en familjeträff eller annan typ av evenemang som ska äga rum utomhus? Kom ihåg att beställa några filtar eller plädar så att du kan ta hand om dina gäster om de känner sig kalla någon gång under evenemanget. Med en mjuk fleecefilt eller en fuskpäls kan du få dina gäster att känna sig varma och bekväma hela kvällen och utomhus på natten.

Filtar och plädar för din fest utomhus eller i ett partytält.

Våra underbara plädar och filtar är mjuka, tjocka och varma – och våra fleecefiltar och fuskpäls kan tvättas, så du behöver inte oroa dig när du använder dem ute på uteplatsen, på stranden, på picknicken, i skogen eller när du firar något med en fest i ett partytält. Gillar du att vara ute? Ingenting jämförs med en vacker brasa på kvällen, lite mjuk musik och en varm filt eller pläd. Med en filt för att värma dig blir du inte kall och kan njuta av att vara ute så länge du vill.

Plädar och filtar för proffsen hos caféer, restauranter och hotell.

Våra mjuka och varma plädar och filtar är också populära på caféer, restauranger och hotell, där gästerna kan sitta ute och äta och ha kul under dagen och på natten. Om du har en plats utomhus med kunder och gäster, se till så att du har filtar och plädar för dina gäster så att de kan sitta ute även när luften blir svalare på kvällen. Med en bunt med mjuka och varma plädar och fleecefiltar kan du se till så att dina gäster känner sig varma och välkomna.