Värmare

Värmare skapar en trevlig temperatur på festen.

Våra flexibla värmare är enkla att använda och mycket effektiva. Använd dem för privata fester och professionella evenemang som du vill. När du arrangerar en fest eller någon annan typ av event i ett partytält, se till att ha en värmare klar när luften blir sval på kvällen. Ibland är det en bra idé att värma marken innan festen börjar om temperaturen är lite låg. Ha en eller flera värmare i partytältet för att hålla temperaturen så att gästerna ska trivas. Oavsett var du arrangerar en fest kan det lätt bli lite kallt under kvällen. Se till så att ingen blir kall, så har alla det kul under evenemanget. Se till att ha en effektiv värmare som står där varje gång du bjuder in folk till en kväll på uteplatsen eller inne i ett partytält.

Effektiva elektriska värmare som ”plug-and-heat”.

Våra moderna och effektiva värmare är extremt enkla att använda eftersom du enkelt pluggar in dem. Vi erbjuder ett brett urval av elektriska värmare eftersom de kommer att värma partytältet och mer på ett perfekt sätt. Placera bara en värmare eller två, så ser de till så att dina gäster är bekväma hela natten. Hur många elektriska värmare du behöver för ditt partytält beror på hur varmt du vill att det ska vara inuti – och naturligtvis hur varmt eller kallt det är utanför partytältet! Kom ihåg att ett partytält fyllt med människor vanligtvis blir varmt i sig själv på grund av de många människorna som finns tätt tillsammans. Du måste också överväga om tältdörren är öppen eller stängd under evenemanget eftersom det kommer att vara svårt att värma upp rummet om dörren är öppen. Vi rekommenderar en värmare för ett område upp till 75 m² och två värmare för tält större än 80 m². Om det är kallt ute kan du kanske använda två värmare i ett mindre tält. Placera värmaren mitt emot dörren, och i fallet med två värmare, en i vardera änden av partytältet. Se till så att ingen sitter för nära värmaren!

Värmare i olika storlekar för olika ändamål.

Du kan använda våra värmare för att värma ett partytält på en fest eller för att värma ett rum i samband med ett byggprojekt, där den vanliga uppvärmningen kanske inte fungerar. Vi erbjuder en serie olika värmare som du kan använda för olika ändamål beroende på storleken på det området som du vill värma. Vi erbjuder ett antal mindre värmare samt några större värmare för semi-professionell användning. Har du frågor om våra värmare, vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller chatt.