Snabbtält med fullt tryck

Snabbtält med tryck skapar positiv uppmärksamhet på mässor.

Snabbtält med tryck från Dancover kommer att ge dig en hel del uppmärksamhet när du ska till olika evenemang som mässor och marknader. Att ha ett snabbtält med fullt digitaltryck, kommer att göra att du uppmärksammas som företag, och du kommer att ha en mycket större chans att bli ihågkommen av potentiella kunder i efterhand. När du är närvarande med ett unikt snabbtält med tryck, har du möjlighet att visa din logotyp, en eller flera av dina produkter eller skriva meddelanden på utsidan av ditt tält. Du kan välja ett mer allmänt budskap som fungerar för mer än en händelse, eller kanske trycka ett visst meddelande eller erbjudande för den specifika händelsen.

Snabbtält med tryck gör att du kan visa upp en positiv sida.

Snabbtält med tryck kan dekoreras med grafik som du tycker om och väljer. Det finns inga gränser när det gäller att dekorera ditt snabbtält. Välj bilder, illustrationer, text och logotyp som betonar ditt varumärke och berättar din historia. Dancover erbjuder ett komplett digitalt tryck, men lite mindre kommer också att fungera bra. En logotyp på utsidan av ditt snabbtält gör också så att dina gäster kommer att veta vem du är. Med ett snabbtält av hög kvalitet kan du skapa uppmärksamhet flera gånger på många mässor och andra evenemang. Snabbtält med tryck från Dancover levereras i en robust, praktisk transportväska så det är lätt att ta med överallt du behöver vara närvarande. Tack vare den praktiska väskan kan du montera ditt snabbtält med tryck vid varje tillfälle du får.

Snabbtält med tryck är perfekt för att förmedla ditt budskap.

Snabbtält med tryck är det perfekta mediet när du behöver kommunicera en positiv bild av ditt företag. Du kan fritt bestämma den grafiska stilen och innehållet, och du kan sätta ihop exakt den bild du vill visa för dina kunder - både nuvarande och potentiella. Genom att trycka ett stort foto kan du presentera en ny produkt, berätta om ditt företag eller presentera ett relevant erbjudande relaterat till händelsen eller mer allmänt. Om du har mer än ett snabbtält med fullt digitaltryck kan du presentera olika bilder av företaget på olika evenemang. Arbetar du med både business-to-business kunder och privatkunder, så kan du ha två eller flera tryckta snabbtält för olika tillfällen.

Snabbtält med tryck är flexibla, hållbara och lätta att montera.

Snabbtält med tryck från Dancover är resultatet av innovativ produktutveckling. Detta ger dig ett robust, flexibelt och elegant snabbtält med tryck som kan monteras på bara 60 sekunder. En annan fördel är den praktiska transportväskan, i vilken tältet levereras. Väskan gör det mycket lätt att transportera och lagra snabbtältet. Du kan välja att bara ha en enda logotyp tryckt på den robusta och slitstarka duken, eller så kan du gå hela vägen och ha digitalt tryck på hela duken med din egen design, inklusive takduken. Vill du veta hur ett snabbtält med tryck kan hjälpa dig att få positiv uppmärksamhet vid olika typer av evenemang? Ring Experterna på snabbtält hos Dancovershop.com.