Rollup system

Rollup banners är ett unikt sätt att förmedla ditt meddelande.

Rollup banners är ett effektivt och mycket prisvärt sätt att få ditt företag att synas. Du kan ta med och ställa upp den lätta rollup bannern var som helst – mässor, möten, marknader, butiker, kontor, showrooms m.m. Den kompakta rollup bannern i robusta, lätta material är perfekt för att förmedla ditt budskap elegant och tydligt. Det enkla och innovativa systemet gör det möjligt att ha en stor affisch upprullad i aluminiumkassetten. Vi erbjuder att skapa en unik rollup banner med din design tryckt på framsidan. Du börjar med att skicka oss det konstverket som du vill trycka ut på rollup bannern, och sedan skapar vi ditt nya marknadsföringsverktyg och skickar det till dig. Nu är du redo att använda rollup bannern vid nästa mässa, möte eller presentation.

Rollup banners kan hjälpa din branding- och marknadsföringsinsats.

Rollup banners är perfekta för branding och marknadsföring. Alla rollup banners är robusta, flexibla och enkla att transportera, montera och demontera. Vi levererar din tryckta rollup banner med din design tryckt på bannern inklusive kassetten i anodiserat aluminium med rullningssystemet inuti. För enkel transport och förvaring levererar vi den tryckta rollup bannern i en svart tygbärväska. Rollup systemet har en topprofil med klämma, vilket gör det mycket enkelt att montera och demontera bannern. Om du någon gång vill byta banner kan du få en ny affisch tryckt och monterad på rullen inuti kassetten. Observera att det nämnda priset för de olika rollup banners i butiken – PRO, LIGHT eller CLASSIC – inkluderar digitalt tryck på ena sidan av bannern.

Rollup banners som en del av en stor selektion av marknadsföringsprodukter.

Rollup banners är flexibla, prisvärda och visuellt starka – perfekta som ett marknadsföringsverktyg i många situationer. Den stora bannern förmedlar ditt budskap till de flesta vid de evenemangen där du deltar. Dancover erbjuder en elegant spotlight för din rollup banner. Med en spotlight på bannern kan du vara säker på att alla kan se designen och konstverket – och ditt meddelande - oavsett belysningen i rummet i allmänhet. Observera att du måste beställa spotlighten separat. På dancovershop.com hittar du också ett överflöd av alla andra högkvalitativa branding-, display- och marknadsföringsprodukter som du behöver för att göra ett professionellt intryck på mässan och alla de andra evenemangen. Dancover erbjuder personlig service och råd före, under och efter ett köp. Våra experter erbjuder att hjälpa dig att hitta de marknadsföringsprodukterna som du behöver.