Husvagns- & husbilstält

Husvagnar och husbilar förvaras bäst i ett förvaringstält.

Camper och caravan tält är ursprungligen tillverkade för att förvara och skydda båtar när dessa är på land, men blotta storleken och funktionaliteten av de stora skydden gör dem även perfekta som skydd för husbilar och husvagnar. Camper och caravan tält är både höga, robusta och tåliga och kommer att skydda din husvagn eller husbil under en kortare eller längre period då fordonet inte används. De stora tälten rymmer din husvagn eller husbil, men kan naturligtvis också skydda andra typer av fordon, exempelvis släpvagnar, maskiner etc. Behöver du ett skydd som är lite utöver det vanliga? Dessa camper och caravan tält kommer definitivt att uppfylla syftet.

Camper och caravan tält skyddar ditt fordon m.m.

Camper och caravan tält är på grund av sin storlek perfekt för att förvara bland annat din husvagn eller husbil. Din husvagn eller husbil kommer dels att få en torr förvaring och utrymme kommer även att finnas för dig att rengöra och förbereda fordonet inför den nya säsongen på vägarna. Båttältet skyddar din husvagn från väder och vind, och om du förvarar den i ett båttält under hösten och vintern kommer vagnen att vara i bra skick under många år.

Husvagnar och husbilar bör ha rymliga och slitstarka förvaringsskydd.

Husvagnar och husbilar finns i olika storlekar och utföranden, och du kan hitta en förvaringsskydd som passar de flesta typer och modeller på marknaden. Några av våra kraftiga camper och caravan tält har en galvaniserad stålram och en robust skydd i 600g/m2 PVC. Du kommer att ha gott om utrymme för att komma in i tältet och kan välja ett tält, där du har fri tillgång till din husvagn eller husbil under förvaringen. Camper och caravan tält levereras med kraftiga markpinnar för att fästa tältet, så att du kan sova lugnt på natten även när vädret spelar ett spratt.