Belysning

Belysning skapar hela festen.

Belysning är en stor och viktig del av de flesta fester. När du är värd för en fest - oavsett om den är i ett partytält eller ett funktionsrum, kommer rätt belysning bidra till att skapa en speciell och unik atmosfär. Dancover har ett brett sortiment av belysning för både inomhus- och utomhusbruk. Det betyder att när du är värd för en fest i ett partytält i trädgården, kan du välja mellan många attraktiva och vackra lampor som kommer lysa både inne i partytältet och runt om i trädgården.

Belysning för utomhusbruk.

Belysning finns i olika typer, men en stor majoritet av lamporna Dancover har i butiken är LED, som är mycket energieffektiva. Det betyder att du inte behöver oroa dig för kostnaden för energi vid nästa fest utan är fri att skruva upp stämningen och njuta av upplevelsen.
Bland de många olika alternativen för att välja belysning och skapa den rätta atmosfären finns LED-kub och LED-boll, som är laddningsbara och kan placeras både i och utanför partytältet. Här får du många färger och effekter, och du är garanterad en speciell känsla när dina gäster upplever den speciella belysningen i ett partytält, i trädgården eller kanske runt en sjö eller pool.

Inomhusbelysning.

Belysning såsom fairylights eller ljusband skapar en mycket speciell atmosfär - både när de hänger i ett partytält eller som en del av en bordsdekoration. Dancover har ett brett utbud av ljusband med färgade bomullsbollar som utan tvekan kommer att skapa den perfekta atmosfären och känslan både till vardags och på fester och evenemang.

Belysning för discofesten.

Belysning kan vara perfekt för att skapa den rätta atmosfären, oavsett mysig eller elegant, men på dansgolvet krävs det en speciell belysning för att få igång festen. Dancover har de klassiska ingredienserna för den ultimata festbelysningen - discolampor. Du kan få allt; färgade fläckar, laser, LED-blixtljus, rökmaskin och en discokula som reflekterar ljuset runt partytältet eller funktionsrummet vackert. Det kommer att bli en fest att minnas! Det blir inte mycket bättre än så - allt du behöver göra är att hitta rätt spellista, så är festen igång!

Belysning i form av uppblåsbara eventlampor.

Belysning är också en del av professionella evenemang eller diskotek. Dancover presenter uppblåsbar LED-belysning som kommer att skapa uppmärksamhet och rätt atmosfär för både fester och events.